Haberler

Suriyeli Kadın Yolda Kurşunlanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Suriye uyruklu Fettah Şahin, yolda yürürken kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da gece geç saatlerinde merkez Eyyübiye İlçesi'ndeki Türk Meydanı'nda Suriye uyruklu 36 yaşındaki Fettah Şahin, yolda yürürken kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

KURŞUN YAĞMURU

Kimliği henüz belirsiz kişi yada kişiler, yolda yürüyen Suriye uyruklu Fettah Şahin'i bilinmeyen nedenle kurşun yağmuruna tuttu. Fettah Şahin, vücuduna isabet eden çok sayıda mermiyle yere yığılırken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler kayıplara karıştı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Silah sesleriyle dışarı çıkan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen acil sağlık görevlileri tarafından öldüğü saptanan Fettah Şahin'in cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

POLİS İZ PEŞİNDE

Olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları toplayan polisler, Suriyeli Fettah Şahin'i öldürüp kaçan kişi yada kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Suriye Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500

Yorumlar (13)

istanbullu:

Kadına elkaldıranın ciyerini sökmek lazım

14
13
yanıtYanıtla
kedicik:

biri ciğer mi dedi

yanıt0
yanıt0
mehmet mahmut:

her yer suriyeli zaten. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6
9
yanıtYanıtla
deniz:

senin gibiler insan olsaydı! bu insanları evlerinizde misafir ederdiniz!

yanıt2
yanıt6
Anti Suriye... TÜRKİYE:

ulan deniz biz insanın hasıyız. Kaç tanesini evine misafir aldın da it gibi havlayıp duruyorsun. Vatanını satan bize yamanan bizden daha rahat olan kesip doğrayan. Benim esnafım iş yapamazken iş kurup yapan. insanlar ölünce mi üzülecem Herşeyden ÖNCE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ. Vatan hainlerine yer yok bizim evimizde. Sen de vatan haini olduğun için girin koyun koyuna yatıp zıbarın sesinizi kesin. . .

yanıt5
yanıt1
FATMABERLINIZMIR:

Allah belalarini versin yapanlarin

12
1
yanıtYanıtla
sedef:

Bir kadından ne isterler ki

11
2
yanıtYanıtla
) /:

VATANSIZLARIN SONU BU OLUYO GENELDE . KURTLER VATANINI GUZEL YAPCAM DIYE UĞRAŞSIN YOKSA BAKIN GÖRÜN . ÖNEMLİ OLAN İNSANCA YAŞAMAK .

6
6
yanıtYanıtla
G.antepli:

bugün gaziantepte Türkçe konuşan birini gördüm, ikimizde çok sevindik.

11
0
yanıtYanıtla
ökkeş:

abi galiba o bendim :))))))

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title