Haberler

Şanlıurfa Birecik'te Tır ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı

Birecik'te TIR ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralıŞanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde kum yüklü TIR ile kum yüklü kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Birecik'te TIR ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde kum yüklü TIR ile kum yüklü kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kelaynak Caddesi'nde meydana geldi. Kum taşıyan Ahmet Murat'ın kullandığı 63 LU 652 plakalı TIR ile Mehmet Erdoğan yönetimindeki 63 VE 566 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet, şarampole devrilerek yan yattı. Kazada sürücü Mehmet Erdoğan ile yanında bulunan Mehmet Nuri Erdoğan ve İbrahim Halil Erdoğan kamyonette sıkışarak yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık görevlileri tarafından ambulanslara Birecik Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar acil serviste tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Erdoğan Şanlıurfa Birecik 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title