Haberler

Samsun Çelik Kasa Soyguncuları Yakalandı

Çelik kasa soyguncuları yakalandı Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN,(DHA)-SAMSUN'da bir işyerinin çelik kasasını açarak içindeki 25 bin lira ile 500 doları çaldığı iddia edilen 48 yaşındaki Aygün U. polisin takibi sonucu yakalandı.

Çelik kasa soyguncuları yakalandı

Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN,(DHA)-SAMSUN'da bir işyerinin çelik kasasını açarak içindeki 25 bin lira ile 500 doları çaldığı iddia edilen 48 yaşındaki Aygün U. polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay geçen 3 Şubat tarihinde İlkadım İlçesi Liman Mahallesi Gezi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sabıkalı olan Aygün U. ve 42 yaşındaki Adem G. birlikte Lider Gemi Acentası firmasının bulunduğu daireye girdi. İki şüpheli çelik kasayı açıp içindeki 25 bin lira ve 500 doları aldı. Şüpheliler daha sonra aynı firmaya ait olan bir üst kattaki güvenlik kamerası olan dairenin önüne gelip kapıyı açmaya çalıştı. Kapıyı açamayınca da olay yerinden kaçtı.

Sabah çelik kasanın soyulduğunu ve bir üst kattaki bürolarının kapısının zorlandığını belirleyen işyeri çalışanları polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip şüphelilerin kiralık otomobille kaçtıklarını tespit etti. Konya'ya giden iki şüpheli polisin yol uygulamasına takıldı. Yapılan kontrollerinde arandıkları ortaya çıktı. Konya'da gözaltına alınan şüphelilerden Adem G., başka bir suçtan dolayı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Aygün U. serbest bırakıldı. Serbest bırakılan Aygün U., Samsun polisi ekiplerine teslim edildi.

Kasa hırsızlığı iddiasıyla gözaltında bulunan Aygün U. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun Konya Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 4 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Merve eleme adayı mı? Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title