Haberler

Sahilyolunda Hız Felaket Getirdi : 2 Ölü 1 Yaralı...

İstanbul - (Özel-dha) - İçinde 4 Gencin Bulunduğu Araç Sahil Yolunda Aşırı Hız Nedeni ile Kontrolden Çıktı. Taklalar Atan Araçtan Fırlayan Gençlerden İkisi Hayatını Kaybetti, Bir Genç Ağır Yaralanırken Bir Genç Kız İse Akıl Almaz Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu.

İSTANBUL - (ÖZEL-DHA) - İçinde 4 gencin bulunduğu araç sahil yolunda aşırı hız nedeni ile kontrolden çıktı. Taklalar atan araçtan fırlayan gençlerden ikisi hayatını kaybetti, bir genç ağır yaralanırken bir genç kız ise akıl almaz kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza 01.00 sıralarında Maltepe Sahil Yolu Kadıköy istikameti İdealtepe mevkiinde meydana geldi. İçinde 4 kişinin bulunduğu Murat Mehmet Başoğlu`nun kullandığı 34 YZB 44 plakalı Honda marka otomobil Kadıköy istikametine doğru ilerlerken aşırı hız nedeni ile kontrolden çıktı. Taklalar atarak savrulan otomobil 50 metre sürüklenerek ancak durabilirken araçta bulunan gençler kaza sırasında araçtan savruldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen polise ve ambulansa haber verdi. Sadece Tuğçe Esen`in yara almadan kurtulduğu kaza sonrası yolda can pazarı yaşandı. Yola savrulan ve kanlar içinde acı çeken gençler için olay yerine çok sayıda ambulans istendi. Olay yerine gelen ambulans ile önce Elif Savaşkan, ardından Ahmet Kandemir hastaneye kaldırılırken araç sürücüsü olan Başoğlu`nun kaza yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Takla atarak metrelerce sürüklenen araç içinden fırlayan Tuğçe Esen ise kazadan şans esri burnu bile kanamadan kurtuldu. Esen, olayın şoku ile bir yandan neler olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da yakınlarını arayarak durumu haber verdi. Kaza yerinde toplanan meraklı vatandaşlar polise ve ambulansa zaman zaman zor anlar yaşattı. Özel bir hastaneye kaldırılan Ahmet Kandemir`in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan Elif Savaşkan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası trafiğe kapatılan yol yeniden açılırken, kullanılamaz hale gelen otomobil çekici ile götürüldü. Polis kaza ile ilgili olarak araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title