Haberler

Sağlık Bilgisine Erişim Bu Zirvede Tartışılıyor

Güncelleme:

"3. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi" (HİZ), 25 Nisan 2014 tarihinde uzmanları ve konunun taraflarını bir kez daha bir araya getiriyor.

3. HASTA VE HASTA İLETİŞİMİ ZİRVESİ "HİZ", 25 NİSAN'DAGERÇEKLEŞECEK

Sağlık sisteminin en önemli paydaşı "Hasta"nın farklı yönleriyle ele alındığı "3. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi" (HİZ), 25 Nisan 2014 tarihinde uzmanları ve konunun taraflarını bir kez daha bir araya getiriyor. Bu yılki Zirve'nin ana teması "Sağlıklı Sağlık Bilgisine Erişim" olarak belirlendi.

İlaç ve sağlık sektörünün lider yayını WORKSHOP tarafından düzenlenen Zirve, sağlık bilgisine erişimde hasta odaklı uygulamaları ve hasta iletişiminde yenilikçi yaklaşımları katılımcıların dikkatine sunuyor olacak. Hasta konusundaki farkındalığı artırmayı ve hasta merkezli düşünme sistematiğini geliştirmeyi amaçlayan HİZ'de hasta dernekleri, sağlık yöneticileri, fikir lideri hekimler ve ilaç firmaları deneyimlerini paylaşarak yenilikleri ve yapılabilecekleri tartışacak.

Bu yıl Zirve kapsamında öncelikli olarak sağlık okuryazarlığı, hekim-hasta iletişimi, kitle ve dijital iletişim kanalları, hasta iletişiminin hukuki boyutu, ilaç sektöründe öncü uygulamalar ve sağlık bilgisine erişimde hasta derneklerinin rolü ele alınacak. Başkanlığını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Semih Baskan'ın yapacağı Zirve, Portaxe Baltalimanı'nda gerçekleşecek.

30'a yakın uzman ismin konuşmacı olarak yer alacağı Zirve ile ilgili güncel detaylara ve kayıt bilgilerine hiz@workshopdergi.com ve 212 288 94 02 üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title