Haberler

Müezzinoğlu: Biz Ayrıştıran, Çatıştıran Olmadık

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza atacaklarını, Edirne'yi farklı noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz ayrıştıran, çatıştıran olmadık. Biz bu ülkenin birlik ve beraberliğinden yana olduk. Bunu hep beraber sizlerle başaracağız" dedi.

Müezzinoğlu, partisinin Selimiye Meydanı'nda düzenlediği mitingde, Edirne'nin bugün tarihi bir gün yaşadığını, 30 Mart akşamı da farklı bir değişim ve dönüşümü adayları Ahmet Günşen ile yaşayacaklarını söyledi.

Edirne'nin muhteşem bir geçmişi olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Tarihi var, kültürü var, medeniyet zenginlikleri var, doğası var. İnşallah yerel yönetim dinamikleriyle beraber kenti modern hale, tarihi geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Edirne'nin kadınları, gençleri hazır mıyız" diye konuştu.

Müezzinoğlu, Edirne'nin sağlıkta bölgenin turizm merkezi olacağını, serhat şehrinin kültürde ve eğitimde de bölgenin merkezi haline geleceğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza atacaklarını, "Ak belediyecilik" anlayışıyla Edirne'yi farklı noktaya taşıyacaklarını ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Birbirini kucaklayan yerel yönetim dinamikleriyle, çocuğu, genci, kadını, aileyi, yaşlıyı, emekliyi tüm Edirne'yi kucaklayan bir yerel yönetim anlayışıyla Edirne'yi de farklı bir noktaya getireceğiz. Ak belediyecilikle bir noktaya gelecek. Yerel yönetim dinamikleri şehrin bütün imkanlarını farklı bir noktaya birlik ve beraberlik içinde taşıyacağız. Biz ayrıştıran, çatıştıran olmadık. Biz bu ülkenin birlik ve beraberliğinden yana olduk. Bunu hep beraber sizlerle başaracağız. Edirne'nin güzel insanları, 30 Mart akşamı Edirne'nin aydınlık geleceğine mührünü vurmaya hazır."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Ahmet Günşen Selimiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title