Haberler

Rektör Ünal Aesob Başkanı Dere ile Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile görüştü.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile görüştü.

AESOB toplantı salonundaki toplantının açılış konuşmasını yapan, Dere geçen yıl başlattıkları oda başkanları buluşmalarına devam ettiklerini belirtti.

Özellikle esnaflarımızı ilgilendiren kurum temsilcilerini birlikte ağırlayarak esnaf için doğru adımlar atmaya çaba gösterdiklerini vurgulayan Dere, şunları söyledi:

"Bu toplantılar sayesinde başkanlarımız ve esnafımız sizleri tanıyarak sorunlarını aktarabiliyorlar. Hepinizin bildiği gibi Akdeniz Üniversitesi Antalya'mızın kalbidir. Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimiz bize bağlı olan 75 bin esnafımızdan gerek alışveriş yaparak gerekse hizmet alarak ihtiyaçlarını karşılıyor. Esnaf ve öğrenci arasındaki bu alışveriş ise Antalya'ya katma değer sağlıyor. Bu nedenle AESOB olarak üniversitemiz ile işbirliği halinde çalışmalıyız. Esnaflarımız için önemli olan bu toplantımıza katılarak bizlere vakit ayırdığı için Prof. Dr. Mustafa Ünal'a teşekkür ederim."

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ise esnafın toplumdaki ve üniversite için önemine değinerek, üniversite hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversite bünyesinde 74 bin kayıtlı öğrenci, 23 fakülte, 11 meslek yüksekokul, 4 yüksekokul ve 1 konservatuvar bulunduğunu belirten Ünal, Akdeniz Üniversitesi'nin Türkiye'de en çok tercih edilen üniversiteler arasında olduğunu vurguladı.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, Serik İşletme Fakültesi, Manavgat Turizm Fakültesi ve Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi hakkında da bilgiler veren Ünal, Kaş dışında tüm ilçelerde meslek yüksekokulu bulunduğunu dile getirdi.

Ünal ayrıca, Demre'de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında eğitim hayatına başlayacak ziraat, turizm ve yat kaptanlığı ile yat işletmeciliği bölümlerinde eğitim verecek bir yüksekokul kurulacağı müjdesini verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Mustafa Ünal Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title