Haberler

Ramazan Bayramı öncesi kara yollarında trafik yoğunluğu

Güncelleme:

Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle tatillerini Ege sahillerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul - İzmir ve İzmir-Aydın Otoyolu ile turizm merkezleri bağlantı yollarında yoğunluk oluşturdu. Kara yollarında trafik akışı yavaşladı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ve jandarma trafik ekipleri, trafik akışını rahatlatmak için çalışma yaptı.

Ramazan Bayramı öncesi büyükşehirlerle turizm merkezlerini bağlayan kara yollarındaki bazı noktalarda trafik akışı yavaşladı.

Bayram tatilinin 9 gün olması dolayısıyla tatillerini Ege sahillerinde geçirmek isteyen çok sayıda vatandaş, İstanbul - İzmir ve İzmir- Aydın Otoyolu ile turizm merkezleri bağlantı yollarında yoğunluk oluşturdu.

İstanbul'u İzmir'e bağlayan otoyol ile Aydın çevre yolu arasındaki bağlantı noktası olan Bornova Işıkkent geçişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bodrum, Marmaris, Didim ve Kuşadası güzergahının kesişim noktası olan Aydın'ın Söke ilçesinde de trafik akışının yavaşladığı, trafik ışıklarında araç kuyrukları oluştuğu gözlendi.

Bu yollarda polis ve jandarma trafik ekipleri, trafik akışını rahatlatmak üzere çalışma yürüttü.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Jandarma İstanbul İzmir Aydın Ege Trafik Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title