Haberler

Positive Card Puanlarıyla KGS ve OGS geçiş hakkı!

İş Bankası'ndan OGS Cihazı veya Kredili KGS Kartı olan Petrol Ofisi Positive Card sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarındaki akaryakıt alımlarından kazanacakları Positive Puanlarını İş Bankası Kredili KGS Kartı veya OGS Cihazına geçiş tutarı olarak aktarabilecek.

İş Bankası, Petrol Ofisi işbirliğinde, Kredili KGS Kartı ve OGS Cihazı olan müşterilerine yepyeni bir avantaj sunuyor. Bankanın Petrol Ofisi ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Positive Card sahipleri, Petrol Ofisi'nden yapacakları akaryakıt alımlarından kazanacakları Positive Puanları, sahip oldukları İş Bankası Kredili KGS Kartları'na veya OGS Cihazları'na geçiş tutarı olarak aktarabilecekler.

Uygulama kapsamında, Petrol Ofisi tarafından Positive Card ile yapılan alışveriş tutarının %1'i oranında verilen puanlar geçiş hakkı olarak değerlendirilebilecek.

Üstelik uygulama kapsamında 22 Şubat 2010 – 22 Mart 2010 tarihleri arasında başvuran ilk 5.000 kişi 10 TL'lik bedava geçiş hakkı kazanabilecek.

Bu uygulamadan faydalanmak isteyen Positive Card ve İş Bankası Kredili KGS Kartı veya OGS Cihazı sahiplerinin tek yapmaları gereken 0800 211 02 29 numaralı Petrol Ofisi A.Ş. Çağrı Merkezini arayarak OGS Cihazı veya Kredili KGS Kartı numarasını, T.C. Kimlik Numarasını ve Positive Card numarasını iletmek olacak.

Ayrıntılı bilgiye www.poas.com.tr veya www.positivecard.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title