Haberler

Polis, Hırsızın Yarasına Tampon Yaptı

Güncelleme:

Konya'da bir lokantanın camını kırıp, içeri giren hırsızlık şüphelisi 24 yaşındaki Yasin Ç.yi polis suçüstü yakaladı.

Konya'da bir lokantanın camını kırıp, içeri giren hırsızlık şüphelisi 24 yaşındaki Yasin Ç., polis tarafından suçüstü yakalandı. Polis, kolunda kesikler olan hırsızlık şüphelisininin kanamasını durdurmak için sağlık ekipleri gelene kadar tampon yaptı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan Ramazan Keleş'e ait lokantada meydana geldi. İşyerinin kapı camını kırıp içeri giren hırsızlık şüphelisi, kasayı açmaya çalışırken çevredekiler tarafından fark edildi. Şüpheli Yasin Ç., olay yerine gelen polisler tarafından suçüstü yakalandı. Sağ kolunda cam kesikleri nedeniyle kanama olan şüpheliye ilk müdahaleyi polis yaptı. Eldiven giyip eliyle tampon yaparak kan akışını durdurmaya çalışan polis, daha sonra gelen ambulansla Yasin Ç.'yi Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Lokantaya hırsızlık amacıyla girdiği belirlenen Yasin Ç.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve buradan alacağı para ile de uyuşturucu almayı planladığı öğrenildi. Hırsızlık ve adam yaralamadan poliste kaydı bulunan Yasin Ç.'nin ayrıca adam yaralama suçundan da arandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Keleş Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title