Haberler

PKK'ya Eleman Kazandırmak İsteyen Bir Kişi Tutuklandı

VAN (İHA) – Van’ın Muradiye ilçesinde kandırılarak dağa götürülmek istendiği iddia edilen iki lise öğrencisini jandarma son anda kurtardı.

VAN (İHA) – Van'ın Muradiye ilçesinde kandırılarak dağa götürülmek istendiği iddia edilen iki lise öğrencisini jandarma son anda kurtardı. Olayla ilgili yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muradiye ilçesine bağlı Karahan Mahallesi'nde ikamet eden R.A. isimli şahıs, lise son sınıf öğrencisi iki kızı kandırarak dağa götürmek isterken, jandarmanın takip ve araştırması sonucu gözaltına alındıl. İlk olarak kandırılan kız öğrenciler adliyeye getirilerek ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi. Kız öğrenciler adliyeye getirilirken bazı sınıf arkadaşları da onlara destek amacıyla orada bulundu. Daha sonra adliyeye getirilen şüpheli R.A., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muradiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title