Haberler

"Pitch Black Process" ve "Özlem Tekin" Hayranlarını Coşturdu

Güncelleme:

İzmirli Metal Grubu Pitch Black Process ve Rock Müzik ŞarkıcısıÖzlem Tekin,fuarın son günü düzenlenen konserde hayranlarını coşturdu.

Gitar ve vokalde Emrah Demirel, gitarda Kerem İnci, davulda Fikri Yargıcı ve bass da Emre Demirel'in yer aldığı Pitch Black Process, yeni albümü "Hand of God?"un ilk konserini İzmir Fuarı'nda verdi.

Yer altı otopark üstü çim alanda düzenlenen konsere çok sayıda müziksever katıldı. Pitch Black Process ile Özlem Tekin sergiledikleri performansla beğeni topladılar.

82'nci İzmir Enternasyonal Fuarı her gece bir yıldızı konuk etti. Fuarın ilk konseri Karadeniz etkinlikleri kapsamında Grup Cefuka & Fuat Saka tarafından verildi. Karadeniz etkinliklerinde ayrıca Selim Bölükbaşı & İbrahim Can ile Mustafa Şafak & Hülya Polat sahne aldı.

Karadeniz İlleri Halk Oyunları Yarışması ve Uluslararası Karadeniz Halk Oyunları Final Grupları gösterileri ise fuara renk kattı.

Fuar çim konserlerinde ise pop, rock, metal müziğin ünlü isimleri ağırlandı. İZFAŞ tarafından organize edilen konserlerde Bülent Ortaçgil, Işın Karaca, Atiye, Pitch Black Process & Özlem Tekinve Tansaş sponsorluğunda Seksendört ileGülşen, Algida sponsorluğunda Yeni Türkü sevenleriyle buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Tekin Karadeniz İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title