Haberler

Pitbull Operasyonu

İSTANBUL, (DHA) Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri, bir ihbar üzerine, Merkezefendi Spor Parkı'nda başıboş dolaşan pitbull cinsi köpeği, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine teslim etti.

İSTANBUL, (DHA)

Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri, bir ihbar üzerine, Merkezefendi Spor Parkı'nda başıboş dolaşan pitbull cinsi köpeği, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine teslim etti.

İstanbul ve Bursa'da bir çocuk ile bir kadının köpeklerin saldırısına uğraması üzerine, tedirgin olan vatandaşlar başıboş köpekleri belediyelere ihbar etmeye başladı. Merkezefendi Spor Parkı'ndaki başıboş pitbull, burada spor yapan çevre sakinlerini endişelendirdi. Vatandaşların belediyeyi araması üzerine bu sabah harekete geçen zabıta ekipleri 60 bin metrekarelik parkı didik didik aradı. Aralarında köpek eğitimi almış iki zabıtanın da bulunduğu timler, köpeği etkisiz hale getirdi. Pitbull operasyonun ardından Zeytinburnu Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Feruz Kutsal, vatandaşların can ve mal güvenliği için ilçe sınırları içinde büyük bir sorumluluk içinde görev yaptıklarını söyledi. Türkiye'de son iki gündür yaşanan köpek saldırılarının insanları tedirgin ettiğini belirten Feruz Kutsal "Operasyonla olası bir facianın önüne geçtik. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title