Haberler

Pazaryeri'nde vatandaşlar pazara 25'şer kişilik gruplar halinde alındı

Güncelleme:

Pazaryeri'nde vatandaşlar pazara 25'şer kişilik gruplar halinde alındı Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin: "Mesafe kurallarına uyarak, 25'er kişi halinde pazarımıza vatandaşlarımızı alıyoruz" Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde her hafta kurulan ilçe pazarına vatandaşlar korona virüs...

Pazaryeri'nde vatandaşlar pazara 25'şer kişilik gruplar halinde alındı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin :

"Mesafe kurallarına uyarak, 25'er kişi halinde pazarımıza vatandaşlarımızı alıyoruz"

BİLECİK - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde her hafta kurulan ilçe pazarına vatandaşlar korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 25'şer kişilik gruplar halinde alındı.

Pazaryeri'nde her hafta kurulan ilçe pazarında artan vaka sayıları sonrası tedbirler artırılırken, pazara vatandaşlar 25'şer kişilik gruplar halinde alındı. Pazara giren vatandaşların ilk önce ekipler tarafından ateşleri ölçülürken, ardından dezenfekte edildiler. İçeride yoğunluk yaşanmaması için çözüm olarak girişler 25'er kişi olacak şekilde ayarlandı. Pazar giriş ve çıkışlarına kurulan barikatlardan vatandaşlar belediye ekipleri tarafından içeri alınırken, çalışmaları Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin yerinde inceledi.

"Mesafe kurallarına uyarak, 25'er kişi halinde pazarımıza vatandaşlarımızı alıyoruz"

Pazarda basın mensuplarına bir açıklama yapan Başkan Tekin, "İlçemizde kaymakamlığımız, belediyemiz ve Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından korona virüs tedbirleri her zamanki gibi devam ediyor. Kasım ayındaki dalganın biraz daha yükselmesi nedeniyle ilçemizde tedbirleri biraz daha sıkılaştırdık. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararları neticesinde sokaklarda, kahve önlerinde sigara içme yasağının gelmesiyle tedbirleri daha da arttırdık. Lokanta, kahve gibi vatandaşların yoğun kullandığı umuma açık yerlerde daha tedbirli olmalarını, maske, mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Gördüğünüz gibi ilçe halk pazarımızda vatandaşlarımız da sağ olsunlar tedbirlerimize riayet gösterip kurallara uyuyorlar. Hiçbir sorun çıkarmadan sıralarını bekliyorlar. Mesafe kurallarına uyarak, 25'er kişi halinde pazarımıza vatandaşlarımızı alıyoruz. İnşallah kısa sürede bu virüsten ülke olarak, ilçe olarak kurtuluruz, eski günlerimize geri döneriz diye düşünüyoruz" dedi.

İlçe halkı bu kuralların uygulanmasından memnun olduklarını belirterek, ekiplere teşekkür ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zekiye Tekin Koronavirüs Pazaryeri Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title