Haberler

Kızı İle Damadına Yük Olmamak İçin Parkta Yatan Yaşlı Adama Polis Sahip Çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da maddi imkansızlıklar nedeniyle kirada oturduğu evden ayrılan 55 yaşındaki Kazım Polat, "Kızıma ve damadıma yük olmak istemediğim için parkta yatıyorum. Başka çarem yok" dedi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde evinin olmadığını öne sürerek parkta yatan yaşlı adama, polis sahip çıktı.

MAHALLE SAKİNLERİ POLİSE HABER VERDİ

Merkez Eyyübiye ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle kirada oturduğu evden ayrılan Kazım Polat (55), iki çocuğuyla Siverek ilçesindeki evli kızının yanına geldi. İki erkek çocuğunu kızının yanında bırakan Polat, engelli damadı ve kızına yük olmamak için Bağlar Mahallesi'ndeki parkta uyamaya gitti. Durumu fark eden mahalle sakinleri, yemek verdikleri adamın durumunu polise bildirdi. Polis ekipleri, soğuk havada üşeyen Polat'ı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

MADDİ SIKINTILAR YAŞADIĞI İÇİN EVİNDEN AYRILMIŞ

Geceyi emniyette geçiren Polat'a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinin yardımda bulunacağı öğrenildi. Kazım Polat, parkta gazetecilere yaptığı açıklamada, maddi sıkıntılar çektiğinden dolayı kirada oturduğu evinden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

KIZINA YÜK OLMAK İSTEMEMİŞ

Çocuklarını evli kızının yanına bıraktığını belirten Polat, "Şanlıurfa merkezde kalıyordum, orada da yanına gidecek kimsem yok. Burada bir kızım var, ona da Allah yardım etsin, kocası sakat, onların da durumu iyi değil. Ancak kendilerini besleyebiliyor, beni de besleyemezler. Mecburen burada yatacağım, başka çarem yok." diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Sedat Fırat ise, parkta yatan vatandaşı görünce yanına gittiklerini ve yardımcı olunması amacıyla durumu polise bildirdiklerini belirtti.

İşte yürek dağlayan o görüntü;

Kızı İle Damadına Yük Olmamak İçin Parkta Yatan Yaşlı Adama Polis Sahip Çıktı

Kızı İle Damadına Yük Olmamak İçin Parkta Yatan Yaşlı Adama Polis Sahip Çıktı

Kızı İle Damadına Yük Olmamak İçin Parkta Yatan Yaşlı Adama Polis Sahip Çıktı

Kaynak: AA / Güncel

Bağlar Mahallesi Şanlıurfa Siverek 3.Sayfa Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500

Yorumlar (103)

OLMADI:

NASIL YANİ KIZI VE DAMADI BU ADAMI BİR KÖSEYE SIGDIRAMADIMII YANİ

8
802
yanıtYanıtla
TATAR:

MİSAFİRLERİMİZ ÜLKEMİZDE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAŞAMAKTALAR SİZ HİÇ SURİYELİLER SOKAKTA KALDI DİYE BİR HABER GÖRDÜNÜZ MÜ BUGÜN SOKAKTA ÖLEN KENDİ VATANDAŞLARIMIZ VAR MİSAFİRE YAPILAN YARDIMIN 3/2 SOKAKTA KALAN VATANDAŞLARA YAPILSA DÜNYA GÜZELLEŞİR. MİSAFİRLERE YAPILMASIN HİÇ DEMİYORUM AMA HİÇ BİRİ ÜLKELERİNE DÖNMEYECEK BU DA NET BELLİ.

34
591
yanıtYanıtla
Vay Cahil Vay...:

Adamın ismi tatar benim memleketime sahipleniyor :) Yahu 2. Viyana''daki satışı yapan Tatar''ların bugün böyle prim yapması ne üzücü. En büyük Türklük düşmanı, Türk''e en büyük ihanetleri yapmış bir ırkın ismini alacaksın sonra vay efendim Türkiye bilmem ne. Bu arada 3/2 bir bileşik kesirdir, 1, 5 (yazıyla bir buçuk)''u ifade eder. 2/3 diyecektin sanırım. Çünkü oradaki mübalağayı ancak bir basit kesir pekiştirir. Allahumme ecirna minel cuhela :)

yanıt1
yanıt1
babanın yanındaki ağaç:

üzüldüm gerçekten üzüldüm. .

13
488
yanıtYanıtla
zavallı:

suriyelilere yardım edeceginize kendi halkına yardım etmeyen bir devlet burası

27
429
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Kişilerin giyimine bakıpda karar vermeyin, gerçekten öyle insanlar varki, kravatlı, ütülü elbise ile görünür ama karnı açtır, kimisi de döküntü giysi ile dolaşır ama paranın hesabını bilmez. . Diyeceğim o ki kişi sağlıklı ise yaşamak için çalışır, karşısındaki mağdur ise yük olmak istemez, maddi yönden düzelirse veya yardım edilirse kimsenin böylesokakta kalacağını tahmin etmiyorum. . Aile sorunları değil bu kişinin yaptıklarını analiz etmek gerek. .

7
432
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HG Allah yardımcısı olsun

6
427
yanıtYanıtla
helebak:

Beş para etmez suriyelilere bakan devlet ve acıyıp onlara yardım eden halk birazdan kendi etrafına bakıp kendi muhtaçlarımızı görse keşke. Ucuza yabancı işçi alıp parasını eksik veren veya vermeyen iç verenler şöyle birini alın çalıştırında bi faydanız olsun. Hem insanlıktan hem devletten çalmayın. . .

16
364
yanıtYanıtla
ömer:

mazlumun milleti olmaz suriyeli de olur turkde olur biraz edepli yorum yapın. o arkadaşımızada ihtiyaç sahibi herkese yardım edilmelidir. senin para biriminle 5 para etmeyen belkide senden çok değerlidir bunu bilemeyiz.

yanıt1
yanıt1
HELEBAK:

Peki omar neden afrikalı gelip dilenmiyor veya arakanlı veya tatar birisi neden dilnemiyor geliyor ailesini memleketinde bırakıp buralara koyun güdüyor üç kurusa veya amelelik yapıyor . Suriyeliler başımıza bela oldu deniz kıyıarından tutta heryeri batırdılar pislikler. Bizim dinimiz hak dini yardım dini ama sen dağdan gelip bağdakini kovarsan burada ha bire maraz çıkaırsan tutar dilenirsen utanamdan ''''Suriyeden gelidm çok açım'''' diye boynunA yazı asıp dolanırsan değil 5 PARA ETMEZSİN

yanıt0
yanıt0
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title