Haberler

Kılıçdaroğlu, Nejat İşleri'i Hastanede Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakımda tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'i hastanede ziyaret etti.

Yoğun bakımda tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'in akşam saatlerinde sürpriz bir konuğu vardı. İşler'i CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Yarın büyük bir olasılıkla yoğun bakımdan çıkacak. Ağızdan beslenmeye başlamış, bu da çok güzel bir olay" dedi.

YARIM SAAT KALDI

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte Maslak Acıbadem Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler'i ziyaret etti. Akşam saat 21.00 sıralarında hastaneye gelen ve yaklaşık yarım saat kalarak İşler'in yakınlarıyla görüşen Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından İhlas Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı.

MÜJDEYİ VERDİ

İşler'in sağlık durumuna ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, "Durumu iyiye gidiyor. Çok mutlu olduk. Ailesini ziyaret ettik. Yarın büyük bir olasılıkla yoğun bakımdan çıkacak. Onu söylediler. Ağızdan beslenmeye başlamış bu da çok güzel bir olay" dedi.

"YOĞUN BAKIMDA OLDUĞU İÇİN GÖREMEDİM"

Nejat İşler'i görüp görmediği sorulan Kılıçdaroğlu, İşler'in yoğun bakımda olması dolayısıyla görmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte hastaneden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Nejat İşler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yaferyucedagli@hotmail.com:

millet alis veriste gorsun.. hhh :))) yapma kemal..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title