Haberler

Özel Eğitim Öğrencileri İçin Büyük Fedakarlık

Güncelleme:

Nuh Çimento İş Okulu idarecileri ve öğretmenleri, çeşitli Avrupa ülkelerinde uygulanan projeleri de uygulayarak daha başarılı ve verimli bir eğitim çalışması sergiliyor.

İzmit merkezinde bulunan ve öğrenme güçlü çeken ve eğitilebilir engelli çocukların eğitimi için özveri ile hizmet veren Nuh Çimento İş Okulu idarecileri ve öğretmenleri, çeşitli Avrupa ülkelerinde uygulanan projeleri de uygulayarak daha başarılı ve verimli bir eğitim çalışması sergiliyor.

'Total Drama' adı altında gelenekselleşmiş efsaneler veya hikayelerin özel eğitim öğrencilerinin yorumlarıyla hazırlanan etkinlikler Slovenya,Yunanistan, İspanya, Polonya'da bulunan özel eğitim öğrencilerine uygulanıyor. Proje ortaklarından olan Nuh Çimento Okul Müdürü Mustafa Kızmaz ve özel eğitim öğretmenleri bu ülkelere ziyaretlerini gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulunuyorlar. 2 yıl sürecek proje süresinde ülkeler arasında öğretmen ve öğrenci hareketlilikleri sağlanarak bilgi, görgü, yenilik ve çalışmalar paylaşılacak. Buralarda yapılan etkinlikler video resimlerle belgelenecek ve her etkinlik ülke halklarına duyurulmaya özel eğitim öğrencilerin başarıları anlatılmaya çalışılacak.Bu etkinlikleri öğrencilerin düşünceleri ve hissettikleri duygular üzerinde titizlikle hazırlanacak.

Proje kapsamında İlk ülke ziyareti Polonya Szportawadaki özel eğitim okuluna oldu. Polonya'nın yerel oyunları özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı gösteriler ise büyük ilgi gördü. Yapılan ziyarette gerçekleştirilecek projelerin resmi afişinin açılışı da oldu. İzmit Nuh Çimento İş Okulu Müdürü Mustafa Kızmaz, Koordinatör Mustafa Kemal Öztürk bu etkinliklerde okulu başarı ile temsil etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nuh Çimento Polonya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title