Haberler

Osmaniye - Yoldan Çıkan Otomobil Takla Attı 2 Ölü, 3 Yaralı

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atıp yolun kenarındaki ağaçlara çaptı.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atıp yolun kenarındaki ağaçlara çaptı. Kazada, sürücü Turgay Bozdoğan ve annesi Senem Bozdoğan hayatını kaybederken aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Yalnızdut Mahallesi Kadirli- Osmaniye Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Kadirli yönünde ilerleyen Turgay Bozdoğan yönetimindeki 80 LA 720 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarına savrulup, ağaçlara çarparak durabildi. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Demir yığınına dönen otomobilde sıkışan 5 kişiyi çıkartamayan sağlık ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, otomobilin içinde sıkışan Senem Bozdoğan, Hatice Bozdoğan, Hüseyin Bozdoğan ve Abdulkadir Bozdoğan'ı yaralı olarak kurtarıp sedye ile ambulansa taşıdı. Ağır yaralanan 4 kişi ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan anne Senem Bozdoğan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralılar Hatice Bozdoğan ve çocukları Hüseyin ile Abdulkadir Bozdoğan'ın ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Olay yerinde hayatını kaybeden sürücü Turgay Bozdoğan'ın cenazesi de morga konuldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Bozdoğan Kadirli Politika Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bakmadan Geçme

Slovenya Filistin'i devlet olarak tanıdı mı? Filistin'i resmen devlet olarak tanıyan ülkeler liste! Ahmet Nur Çebi'nin babası kimdir? Yaşar Kaptan Çebi öldü mü, neden öldü? Zuhal Topal neden masayı terk etti? Yemekteyiz'de Zuhal Topal masayı terk etti! GELİNİM MUTFAKTA 5 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title