Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şimdi Ege'nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar'dır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şimdi Ege'nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar'dır. Türkiye'nin en mutlu ili Afyonkarahisar'dır. Biz bu güzel şehrimizde sulamada, ormancılıkta, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, termal turizmde, spor turizminde, sanayileşmede muazzam yatırımlar yaptık." dedi.

Eroğlu, termal bir otelde gerçekleştirilen, "2017 Yılı Afyonkarahisar Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı"nda, kente yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Eroğlu, "Yapmaya da devam edeceğiz. Hükümetimizin bütün bakanlıkları burada çok güzel çalışıyor. Hakikaten burada destan yazılıyor. Afyonkarahisar'ın nereden nereye geldiğini çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

"Rotası olmayan geminin ulaşabileceği liman yoktur"

Eroğlu, kentte muhteşem bir dönüşüm yaşandığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Önce 2023, sonra da 2035 hedeflerini ortaya koyarsak, Afyonkarahisar'a çok güzel hizmetler kazandırırız. Rotası olmayan geminin ulaşabileceği liman yoktur. Rotalı ve planlı hareket edildiğinde hedefe daha güzel varılır. Hükümet Afyonkarahisar'a yatırım konusunda çok hassas. Şehrimizin sağlıkta, ulaştırmada, baraj, gölet ve sulamalarda büyük eksikleri vardı. 15 yıl önce 'biz Afyonkarahisar'ı Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı yapacağız' dedik. Hakikaten şimdi Ege'nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar'dır. Türkiye'nin en mutlu ili Afyonkarahisar'dır. Biz bu güzel şehrimizde sulamada, ormancılıkta, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, termal turizmde, spor turizminde, sanayileşmede muazzam yatırımlar yaptık. Sadece nereden nereye geldiğimizi mukayese edersek, bunun farkına varabiliriz."

Afyonkarahisar'ın mermer, et ve et ürünleri ile teknolojik sera alanında lider konumda olduğunun altını çizen Eroğlu, kenttin devlet teşviklerinden en fazla yararlanan ilk 5 şehir arasında bulunduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Türkiye Ege Politika Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title