Haberler

Orman'dan Mustafa Pektemek'e Ziyaret

Güncelleme:

Sakatlanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Pektemek'i, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bugün Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Pektemek'i, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da hastanede ziyaret etti.

Takım arkadaşı İsmail Köybaşı'nın arabasıyla hastaneye giden ve MR'ı çekilen Mustafa Pektemek'e, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba da ziyarette bulundular. Galatasaray Kulübü'nden ise yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, Mustafa Pektemek'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Fikret Orman, hastanede yaptığı açıklamada Mustafa Pektemek'in durumuna üzüldüğünü ama futbolda böyle şeylerin olabileceğini ifade ederek, Galatasaraylı yöneticilerin nezaket ziyareti için de kendilerine teşekkürlerini iletti.

Başkan Orman ayrıca, Mustafa'nın sakatlığının ardından yeni bir oyuncu alıp almayacaklarının teknik bir konu olduğunu, buna futbol komitesinin karar vereceğini söyledi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı daha sonra MR'ı çekilen Mustafa Pektemek ile konuşarak kendisine moral verdi ve hastaneden ayrıldı.

Hastanede bir açıklama yapan kulüp doktoru İsmail Başöz ise, Mustafa'nın sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiğini ve futbolcunun yarın ameliyata alınacağını ifade etti. Doktor Başöz ayrıca Mustafa'nın yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Pektemek Fikret Orman Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title