Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Kayseri'de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullardaki yaklaşık 286 bin öğrenci karne aldı.

Kayseri'de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullardaki yaklaşık 286 bin öğrenci karne aldı.

Ahmet Eskiyapan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Orhan Düzgün'ün, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Düzgün, burada yaptığı açıklamada, kentte eğitim gören yaklaşık 286 bin öğrencinin 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısını güzel bir şekilde tamamladığını belirterek, eğitim-öğretime katkıda bulunan velilere, okul aile birliklerine ve ilgili kamu kurumlarına teşekkür etti.

Herhangi bir sıkıntı olmadan ilk yarıyılın tamamlandığını dile getiren Düzgün, "Çocuklarımız öğretmenleriyle, yöneticileriyle, velileriyle beraber sağlık ve huzur içerisinde bu yarıyıl tatiline ulaştılar. İnşallah bu yarıyıl tatilinde de güzelce dinlenecekler ve ikinci yarıyıla daha heyecanlı şekilde başlayacaklar" dedi.

Düzgün, yarıyılda öğrencilere ödev verilmediğini, ancak kitap okumalarını tavsiye ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın tatili okuyarak geçirmelerini, ailelerini, yakınlarını ziyaret etmelerini diliyorum. Kayserimiz kar bakımından oldukça zengin bir ilimiz ve Erciyes gibi güzel bir kayak merkezimiz var. Erciyes'te kayarak güzel bir şekilde tatillerini geçirmelerini diliyorum. İnşallah ikinci yarıyılda da öğrencilerimize başarılı bir çalışma dönemi diliyorum."

İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu da karneye sadece öğrencilerin notu olarak bakmamak gerektiğini, karnenin aynı zamanda ailelerin, öğretmenlerin ve çevrenin de notu olduğunu belirterek, çocukların sağlıklarının, kişisel gelişimlerinin her şeyden önemli olduğunun bilinmesi gerektiğini anlattı.

Törenin sonunda Düzgün, bazı sınıftaki öğrencilerin karnelerini dağıtarak, okuma yazmayı öğrenen ve derslerini başarıyla geçen öğrencilere yarıyıl tatilinde okumaları için kitap hediye etti. Öğretmenler ise hazırladıkları kara kalem resmi eğitime katkılarından dolayı Düzgün'e hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vali Orhan Düzgün Bilal Yılmaz Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title