Haberler

Oktay Vural'dan HDP'ye Yönelik Saldırıya İlginç Yorum

Güncelleme:

MHP'li Oktay Vural, HDP'ye saldırı yapanların "kurt" işareti yapmasıyla ilgili soruya, "Kemal Kılıçdaroğlu da kurt işareti yapmıştı." şeklinde ilginç bir cevap verdi.

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu. Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Koray Çalışkan'ın "41 tane HDP seçim bürosu yakıldı. 60 tane HDP bürosuna saldırı oldu. Televizyonlarda izliyoruz, MHP'yi töhmet altına bırakmak istemiyorum ama kurt işareti yapan bir sürü ülkücü görünümlü çocuk orada bağırıp çağırıyor. Bunu tasvip etmediğinizi düşünüyorum. Neden bu kadar kurt işareti yapan çocuk buralarda dolaşıyor? Ayrıca HDP barajı aşarsa sevinir misiniz?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.

"KILIÇDAROĞLU DA KURT İŞARETİ YAPTI"

Vural, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da "kurt" işareti yaptığını gülerek hatırlattıktan sonra şöyle konuştu, "Biz böyle bir çatışmanın olmasından yana değiliz. Toplumda bu çatışmalar, kaotik ortamla birileri korkutulmak isteniyor. MHP olarak biz sandığa koşuyoruz. Sokaklarda, sokak aralarında bulacağımız bir şey yoktur. İradeyi sandıkta kaybettik, sandıkta oluşturmamız gerekmektedir. "

HDP YÜZDE 10 BARAJINI GEÇERSE

Oktay Vural, HDP'nin yüzde 10 barajı geçerse tavırlarının nasıl olacağı sorusunu ise şu cevabı verdi; "Ben seçime HDP'nin parti olarak girmesi ben AKP ile HDP'yi yöneten üst aklın projesi olarak görüyorum. 30 Mart seçimlerinin simülasyonunu yaptığımız zaman Adalet ve Kalkınma Partisi bu simülasyona göre tek başına iktidar olamıyor. AKP'nin iktidar olabilmesi için HDP'nin parti olarak girmesi gerekiyor ya baraj altında ya barajı geçerek çözüm sürecini AKP HDP'nin götürmesi planlanıyor. Dolmabahçe bir seçim beyannemesiydi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Şirin Payzın Oktay Vural Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (85)

ŞiroMobil-IOS:

Beyler sakin olun HDP geliyor :)??

161
174
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

Ben bir turk olarak oyunu hdp verecem

180
129
yanıtYanıtla
BozanMobil-IOS:

Haha bazi oynaklar kürd ismini kulanarak oyunu mhpye verceni dior!!haha ulan nekadar alcalmissiniz artik yalandan öleceniz pis mhpciler

131
120
yanıtYanıtla
EBUBEKİR ZOZANİmobilWeb@haberler.com:

Bu cnntürk tam hdp yandaşıdıır

95
99
yanıtYanıtla
kürtmobilWeb@haberler.com:

Bir kürt olarak oyumu.mhpye vericem hayırlı uğurlu olur insallah

122
41
yanıtYanıtla
RizelimobilWeb@haberler.com:

Ben bir MHP li olarak arik Oylar HDP Ye diyorum..

42
54
yanıtYanıtla
KürşatmobilWeb@haberler.com:

Çok doğru oylar MHP ye

49
25
yanıtYanıtla
ŞIRNAKLImobilWeb@haberler.com:

Mhp

38
29
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

AKP

11
55
yanıtYanıtla
cCc AK-Genclik cCcMobil-IOS:

Gercek ülkücüler akp ye oy verir

11
46
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title