Haberler

Okan Üniversitesi Kariyer Fest'e Rekor Katılım!

2 Mayıs günü gerçekleştirilen İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Fest 2019'a, İstanbul ve çevre illerden 7000 lise öğrencisi katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan 1999'da kurulan üniversitenin 85 öğrenciyle başladığı eğitim yolculuğunda bugün 26 bin öğrenciye ulaştığını belirti ve "İş dünyasına en yakın üniversite olması İstanbul Okan Üniversitesi'nin en önemli farklarından biri. Bunun yanı sıra öğrencilerimize 2. dil olarak Arapça, Rusça ve Çince dillerinden birini daha öğrenme imkanı veriyoruz" dedi.

Hayallerindeki meslekleri İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde tanımak, üniversite kampüsü deneyimini ve üniversite hayatındaki bahar şenlikleri eğlencesini yaşamak için bir araya gelen öğrenciler, fakültelerde üniversitenin farklı bölümlerinin dekanları tarafından karşılandı. Dekanlar ve akademisyenler öğrencilerin sorularına yanıt verdi ve bölümlerini tanıttı.

Festivalde, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması ve Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması'nda derece alan öğrencilere İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Rektör Prof. Dr. Mustafa Koçak ve Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin tarafından ödülleri verildi. Liselerarası Müzik Yarışması kazananlarının performanslarının ardından sahneye Evrencan ve Uzaylılar çıktı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title