Haberler

Öğretmenin Adli Tıp Raporu Çıktı

Kadıköy'deki evinde ölü olarak bulunan bilgisayar öğretmeni İlker Şahin'in (40) ön otopsi raporu tamamlandı.

Kadıköy'deki evinde ölü olarak bulunan bilgisayar öğretmeni İlker Şahin'in (40) ön otopsi raporu tamamlandı. Raporda İlker Şahin'in biri çenesinin altına diğeri gözünün altına olmak üzere iki tabanca mermisiyle öldürüldüğü tespit edildiği belirtildi. Polis, eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan öğretmeni öldüren kişi ya da kişilere ulaşmak için operasyonları sürdürüyor.

Kadıköy'deki Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu'nda 9 yıldır bilgisayar öğretmeni olarak görev yaptığı İlker Şahin, Caferağa Mahallesi, Sivastopol Sokağı'ndaki evinde ölü olarak bulunmuştu. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Adli Tıp Kurumuna kaldırılan İlker Şahin'in hazırlanan ön raporla ölüm sebebi belirlendi. Adli Tıp Kurumu yetkilileri, eşinden bir süre önce ayrıldığı ve yalnız yaşayan İlker Şahin'in başında iki mermi çekirdeği bulunduğunu belirtti. Raporda, biri çenenin altından diğeri, sol gözün altından giren mermilerin İlker Şahin'in hemen ölümüne neden olduğu belirtildi.

Yetkililer İlker Şahin'in bilgisayar ve cep telefonunun kayıtlarının incelenerek son görüştüğü kişilerin cinayetle ilgili bilgisine başvurulduğunu söyledi. Olay yerinde mermi çekirdeğinin bulunmamasının katilin toplu tabanca kullanma ihtimalini kuvvetlendirdiğini belirten yetkililer, İlker Şahin'in tüm ilişkilerinin incelendiğini söyledi.

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivastopol Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title