Haberler

Öğrenciler, "Şahadet Şerbeti" İsimli Tiyatro Oyununu Sergiledi

Milli Egemenlik İlkokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliklerinde, "Şahadet Şerbeti" isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Milli Egemenlik İlkokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliklerinde, "Şahadet Şerbeti" isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Aşık Veysel Gençlik Kültür Merkezinde, sergilenen tiyatro oyununu Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, öğretmenler ile velileri izledi.

Oyun sonrası öğrencileri tek tek tebrik eden belediye başkanı Oğuz, "Bu oyunda, kendimizi bulduk. Kendimizi yaşadık. Çocuklarımızın kabiliyetlerini burada gördük. Çocuklar geleceğimizin teminatı olduğundan dolayı gerçekten hepsiyle gurur duydum. Yoğun bir çalışma yapmışlar. Oynan tiyatrodan, yazılan metinden, müzikten ve buradaki kostümden her şey mükemmel bir şekilde hazırlanmış. Şu ana kadar seyrettiğim en güzel gösteriydi. Hepsine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu başarı benim değil öğrencilerimin ifadesini kullanan, oyunun yazarı öğretmen Sinan Çukur da, "İki aydır bu oyun için çalışıyoruz. Metnini ben yazdım. Öğrencilerimizde güzel bir şekilde sahnelediler. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Turgay Oğuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title