Haberler

Öğrenci Velileri Puzzle Yarışmasında

Öğrenci velileri puzzle yarışmasında- İnegöl ilçesinde bulunan Vehbi Koç İlköğretim okulundan öğrenci velileri puzzle yarışmasında yarıştı.

Öğrenci velileri puzzle yarışmasında- İnegöl ilçesinde bulunan Vehbi Koç İlköğretim okulundan öğrenci velileri puzzle yarışmasında yarıştı. İnegöl ilçesinde bulunan Vehbi Koç İlköğretim okulundan öğrenci velileri puzzle yarışmasında yarıştı.Vehbi Koç İlköğretim Okulu 2 J sınıfı öğretmeni Ahmet Tunç, 16 ailenin katılımı ile puzzle yarışması düzenlediklerini söyledi.Öğrencilerin aileleriyle neler yapabildiğini görmek istediklerini ifade eden Tunç, "Bugün ailelerimizle birlikte puzzle yapma yarışması yaptık. Aynı zamanda eğlenmek istedik. Çocuklarımız aileleriyle birlikte neler başarabileceklerini görmek istedik. 'Birlikten kuvvet doğar' ata sözünden yola çıkarak parçaları bir araya getirerek bütün oluşturmaya çalıştık. Toplam 16 ailemiz yarışmaya katıldı." dedi.İlk 3'e giren velilere kupa verdiklerini dile getiren Tunç, şöyle konuştu: "İlk 3 ailemize kupa ve ödüllerini verdik. Diğer katılan ailelerimize katılım belgelerini verdik. Bu anlamda güzel etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Ben velilerime bana destek oldukları için çok teşekkür ediyorum."Yarışmanın sonunda birinci Duman ailesine, ikinci Şimşek ve üçüncü Çetin ailelerine kupaları ve ödülleri takdim edildi. -Öğrenci velileri puzzle yarışmasında

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Tunç Vehbi Koç İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title