Haberler

Nürnberg Seçime Hazır

Dha DIŞ HABER- Nürnberg seçime hazır 1 Kasım 2015 tarihinde Türkiye'de gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Nürnberg Başkonsolosluğu görev bölgesinde yaşayan ve Yurtdışı Seçmen Kütüğü'nde kayıtlı olan vatandaşlarımız 8-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Grundig Intermedia GmbH yerleşkesi içinde bulunan Beuthener Strasse 41, Gebäude 11, 90471 Nürnberg adresinde kurulacak olan seçim merkezinde hafta sonları da dahil her gün saat 10.00 - 19.00 arasında oylarını kullanabilecekler.

Dha DIŞ HABER- Nürnberg seçime hazır

1 Kasım 2015 tarihinde Türkiye'de gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Nürnberg Başkonsolosluğu görev bölgesinde yaşayan ve Yurtdışı Seçmen Kütüğü'nde kayıtlı olan vatandaşlarımız 8-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Grundig Intermedia GmbH yerleşkesi içinde bulunan Beuthener Strasse 41, Gebäude 11, 90471 Nürnberg adresinde kurulacak olan seçim merkezinde hafta sonları da dahil her gün saat 10.00 - 19.00 arasında oylarını kullanabilecekler. Bu amaçla seçim mahallinde bir basın toplantısı yapan Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül şunları söyledi

'Görev bölgemizde 64 bin 532 seçmen var. Seçimlerde hafta içinde üç, hafta sonları ise dört sandık açık olacak. Alt yapıyı tamamladık. Vatandaşlarımız huzur içinde oylarını kullanabilirler. Görev bölgemizde geçen seçimlerde oy kullanma oranı yüzde 34.69 oldu. Bu seçimlerde sayının artmasını bekliyoruz.'

SEÇİM MAHALLİNE NASIL ULAŞILACAK

Nürnberg'deki seçim merkezine ulaşımın sağlanabilmesi için Grundig Stadion Arena levhalarının ve seçim merkezine yakın yerlerde bulunan Nürnberg Seçim Merkezi levhalarının takip edilmesi gerekiyor.

Toplu taşıma araçlarıyla gelmek isteyen vatandaşlar ise 55 numaralı otobüs (Max-Grundig-Platz Durağı) ve Altdorf Trenini (S-2 FeuchtAltdorf treni) kullanabilirler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grundig Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title