Haberler

Niyazi Mısri Sempozyumu'na Bilimadamı Akını

Güncelleme:

2-3 Kasım tarihlerinde Malatya'da düzenleniyor.

III. Uluslar arası Malatyalı Niyazi Mısri Sempozyumu'na Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda bilim adamı katılacak.

Malatya Belediyesi tarafından organize edilen Sempozyum'a, Yunanistan'ın Limni Belediye Başkanı Chatzidiamantis Antonios da davet edildi.

Malatya Belediyesi tarafından düzenlenecek olan III. Uluslar arası Malatyalı Niyazi Mısri Sempozyumu'na Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinin yanısıra, yurtdışından da çok sayıda bilim adamı katılacak.

Sempozyum ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 2-3 Kasım tarihleri arasında Malatya Anemon Otel'de düzenlenecek olan Sempozyum'a çok sayıda Rektör, Dekan, Profesör, yazar ve yapımcı, akademisyenlerin yanısıra dernek başkanları, siyasiler ve protokol üyeleri katılacak.

1 Konferans ve 6 oturum yapılacak olan III. Uluslar arası Malatyalı Niyazi Mısri Sempozyumu'na Malatya Valisi Vasip Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanısıra, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sait Çelik, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Prof.Dr. Süleyman Uludağ, Prof.Dr. Mehmet Akkuş, Prof.Dr. Amina Şiljak, Prof.Dr. Sayın Dalkıran, Prof.Dr.Hasan Kavruk, Prof.Dr. Heatth Lowry, Prof.Dr.Saffet Sancaklı, Prof.Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Doç.Dr. Semih Ceyhan, Doç.Dr. Mustafa Arslan, Doç.Dr. Halil Çeçen, Doç.Dr. Seadet Shikhiyeva, Doç.Dr. Emin Işık, Doç.Dr. Güray Kırpık, Dr. Bülent Keneş, Dr. Muhammed Bedirhan, Cemalnur Sargut, Müfit Yüksel, Fatih Çıtlak, Sadık Yalsızuçanlar gibi isimler katılıyor.

Yoğun katılımın olması beklenen Sempozyum'a Niyazi Mısri'nin kabrinin bulunduğu ve Malatya ile kardeş şehir olan Yunanistan'ın Limni Belediye Başkanı Chatzidiamantis Antonios'un da davet edildiği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Niyazi Mısri Yunanistan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title