Haberler

Nicole Kidman Etihad Aırways'in Reklam Yüzü Oldu

Güncelleme:

Etihad Airways'in "Flying Reimagined" isimli yeni reklam kampanyasının yüzü büyüleyici ikon Nicole Kidman oldu.


Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, yeni küresel reklam kampanyasını Abu Dabi'de düzenlenen ve kampanyada rol alan Hollywood yıldızı Nicole Kidman'ın da katıldığı bir prömiyer ile duyurdu. Etihad Airways'in yeni Airbus A380 uçağında ve dünyanın farklı ülkelerindeki önemli mekanlarda çekilen reklam filminde; markanın hikayesi, Nicole Kidman'ın deneyimleriyle anlatılıyor.

Küresel televizyon kanalları ve sosyal medyanın yanı sıra yazılı basın ve açık havada yer alacak kampanyanın konsepti Etihad Airways'in yaratıcı ajansı M&C Saatchi tarafından hazırlandı. Son yılların en beğenilen reklam filmlerinin çoğunun altında imzası olan yönetmen çift Anthony Atanasio ve Valerie Martinez tarafından yönetilen ve müziği özel olarak Ramesh Sathiah tarafından bestelenen reklam filmi, www.etihad.com/livenews ve http://bit.ly/Live_News adreslerinden izlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nicole Kidman Hollywood Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title