Haberler

Nicolas Sarkozy Kitabını Tanıttı

Dha DIŞ HABER- 2017 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeniden aday olan Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy yeni kitabı 'Ömür boyu Fransa için' Salı günü Strasbourg'a geldi.

Dha DIŞ HABER-

2017 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeniden aday olan Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy yeni kitabı 'Ömür boyu Fransa için' Salı günü Strasbourg'a geldi. Fransa'da 25 Ocak Pazartesi günü piyasaya çıkan kitap satış rekoru kırıyor. Salı günü saat 16.00'da Strasbourg 'Librairie Kleber' kitapevine gelen Nicolas Sarkozy kitap evinde yaklaşık 3,5 saat kaldı. Nicolas Sarkozy'i görmek ve kitabını satın almak için bine yakın Fransız kitapevine akın etti. Kitapevinin etrafı güvenlik çemberine alındı. Kitapevine girenlerin üstleri, çantaları arandı. İlk defa kitapevinde bir kitap tanıtımı için yoğun ilgi ve polis zinciri herkesi şaşırttı. Yazar eski cumhurbaşkanı olunca durum değişti. Saatlerce kapı önünde bekleyen Fransızlar soğuk havaya aldırış etmedi. Nicolas Sarkozy kitap tanıtımında hayranlarıyla sohbet etti.

Nicolas Sarkozy 2007- 2012 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı döneminde bazı hatalarını itiraf etti. Siyasi kariyerin bilançosunu çıkarıp hatalarını izleyenlerle paylaştı. Kitabında 2012 yılında seçimleri kaybetmesinden ülkede yaşanan ekonomik kriz, sosyal, parti içinde yaşanan sorunlar anlatılıyor. Adeta kitabında kendisiyle hesaplaşan Nicolas Sarkozy'nin kitabı ilk iki günde Fransa'da çok satıldı. Saat 19.15'de kitapevinden ayrılan Nicolas Sarkozy'yi yine yüzlerce Fransız cadde kenarında bekliyordu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-kitapevi önünde güvenlik çemberi, bekleyenler

-Nicolas Sarkozy kitapevine geliyor, N. Sarkozy'nin konuşması

-kitapevinde N. Sarkozy dinleyenler, kitaplar, N. Sarkozy ayrılıyor - Stleri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nicolas Sarkozy Fransa Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title