Haberler

MÜSİAD' dan İl Emniyet Müdürü Kaya'ya Ziyaret

MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı yeni görevinde başarılar dilemek adına makamında ziyaret etti.

Ziyarete MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun'un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Mustafa Gavasoğlu, Zafer Boz, İsmail Filizfidanoğlu, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkanı Semih Gülşan, Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Eyüp Tuncer, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Burhan Şen, Araştırma Komisyonu Başkanı Dursun Döğer ve Şube Müdürü Emre Ozan katıldı.

DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye adına yaşanan olumsuz olaylardan ders çıkartılarak daha iyi bir Türkiye için çalışılacağını söyleyen Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, "Son zamanlarda ülke olarak geçirmiş olduğumuz olaylar hepimizin malumu. Gerek 15 Temmuz dönemi, gerekse terör örgütleri tarafından yapılan eylemler bizlere bir kez daha birbirimizse sımsıkı bağlanmamızı ve bir olmamızı yanında beraber ülke olarak kenetlenmeyi ve daha sağlam bir irade ile daha güçlü bir Türkiye için çalışmamız gerektiğini hatırlattı. Bu kapsam da siz değerli Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteği bizim için önemli." Şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU KAYBETMEMELİYİZ

Gerçekleşmesi söz konusu olan proje ve benzeri etkinliklerde beraber hareket edilmesi gerektiğini belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, "Şehir içerisinde Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer kurum ve kuruluşlarla yapılması dile gelen proje ve etkinliklerde beraber hareket edilmesi, bilhassa Sakarya adına ve Türkiye için yararı olacağına inandığımız projelerde daima beraber olduğumuzu göstermemiz toplum bilinci içinde önemli bir davranış olacaktır." Dedi.

Ayrıca MÜSİAD'ın yapmış olduğu çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi veren Şube Başkanı Coşkun, MÜSİAD Sakarya Şube Bültenini İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'ya takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Türkiye Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title