Haberler

Muradiye'de Hastane Personeline Deprem Eğitimi

Van'da Muradiye Devlet Hastanesi'nde personele deprem konusunda eğitim verildi.

Van'da Muradiye Devlet Hastanesi'nde personele deprem konusunda eğitim verildi. Hastanede ardından yangın tatbikatı yapıldı.

Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından eğitim çalışmalarına önem veren Van İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, Muradiye Devlet Hastanesi personelini deprem konusunda bilgilendirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Van AFAD Eğitim ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Erdal Kan, deprem anında yapılması gerkenleri anlattı. Deprem anında kaçılmamasını anlatan Kan, güvenli bir bölgeye sığınmanın hayat kurtanacağını söyledi.

Bilgilendirme toplantısı sonrası hastane bahçesinde yangın tatbikatı yapıldı. Belediye itafiye ekiplerinin de katıldığı tatbikatta yangına müdahale yöntemleri gösterildi. Tatbikatı, hastane personeli ile vatandaşlar da ilgiyle izledi. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muradiye Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title