Haberler

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vıvense'yi Tercih Etti

Güncelleme:

Star TV'nin iddialı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu hafta izleyici ile buluşuyor.

Türkiye'nin önde gelen online mobilya satış sitesi Vivense, 12 Kasım'da yayına girecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine sponsor oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem; bu sezon, hikayesi ve oyuncularıyla olduğu kadar Vivense'nin birbirinden ihtişamlı mobilyalarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Başrollerini Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç ve Berk Cankat gibi ünlü isimlerin paylaşacağı yeni dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem, çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Dizi tarihinin en yüksek bütçeli yapımlarından olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in mutfağı, dizi seti de bir o kadar büyük... Kurgucusundan görüntü yönetmenine, kostümcüsünden montaj ekibine kadar çok sayıda insanın emek verdiği setin konforunu Türkiye'nin seçilmiş mobilyalarını tüketicileriyle buluşturan Vivense sağlıyor. Vivense, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ofis mobilyalarının sponsoru oldu.

Türkiye'nin online mobilya satış sitesi Vivense, birçok tarzda mobilya ve aksesuarı üreticiden doğrudan tüketiciye ulaştırıyor. Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekipleriyle kurulum yapan Vivense, tüm ürünlerine iki yıl garanti sunuyor.

Vivense, yaşam alanlarını renklendiren ve konfor katan birbirinden farklı ürün ve aksesuarları ile şimdi de Muhteşem Yüzyıl Kösem dizi setinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Hülya Avşar Beren Saat Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title