Haberler

Muğla'da Deve Güreşleri Festivali Düzenlendi

Milas ilçesinde Yeni Milasspor Kulübü yararına düzenlenen güreşlere Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 160 deve getirildi.

Milas'ta düzenlenen deve güreşlerine Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesinden 160 deve getirildi.

Milas Arena'da yapılan güreşleri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Güreşler esnasında zaman zaman seyircilerin arasına giren develer, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Milas Belediye Başkanı ve deve güreşleri tertip komitesi başkanı Muhammet Tokat, güreşlerin her yıl yapıldığını söyledi. Güreşlerden elde edilecek gelirin Yeni Milasspor Kulübü'ne aktarılacağını bildiren Tokat, "Geleneklerimizin yaşatılması ve spora destek verilmesi anlamında bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Güreşlere Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden yaklaşık 160 deve getirildi" dedi.

Güreşlere CHP Muğla milletvekilleri  Nurettin Demir ve Tolga Çandar, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ile ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de izledi. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Ege Akdeniz Marmara Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title