Haberler

"Moralim Çok Bozuk" Dedi, İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde "Moralim çok bozuk" diyerek iş yerinden ayrılan otomotivci, evinde tabancayla intihar etti.

Adana'nın Kozan ilçesinde "Moralim çok bozuk" diyerek iş yerinden ayrılan otomotivci, evinde tabancayla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Öğretmenevleri Sitesi E-7 Blok'un 3. katında eşi ile birlikte yaşayan Mustafa Kırık (40), evinde tabancayla başına bir el ateş etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından sedye ile aşağı indirilen Kırık, ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Yüreğir Başkent Hastanesi'ne sevk edilen otomotivci, yolda hayatını kaybetti. Evde bulunan tabancaya el konulurken, intihar eden otomotivcinin eşi polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Hastaneye gelen Kırık'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Kırık'ın olaydan 40 dakika önce iş yerinden "Moralim çok bozuk" diyerek hızla çıktığı öğrenildi. Evden silah sesi duymadıklarını belirten ailenin komşuları ise, "Bir çığlık duyduk. Bir kadın çığlığı. Ne oluyor diye dışarı çıktığımızda öğrendik, hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradık" dediler.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title