Haberler

Mobese'ye Takılan Trafik Kazaları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MOBESE kameralarından kaza görüntüleri Eskişehir'de MOBESE'ye takılan trafik kazaları Eskişehir'de meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MOBESE kameralarından kaza görüntüleri Eskişehir'de MOBESE'ye takılan trafik kazaları Eskişehir'de meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Görüntülerde, Şirintepe Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen kadın ile çocuğuna otomobilin çarpması ve aracın altında sürüklenmeleri, başka bir yerde otomobil ile motosikletin çarpışması yer aldı.Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde otomobillerin karıştığı kazalar ile Savaş Caddesi'nde yaya geçidindeki bisikletin sürücüsünün dengesini kaybederek yuvarlanması da görüntülendi.MOBESE kameralarına, motosikletli kuryelerin çarpışması, tramvayın bisiklete çarpması, hasarlı ve yaralanmalı diğer kazalar da yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Şirintepe Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title