Haberler

Mixx Awards Yılın En İyisi "GAY Turtle" Oldu

Güncelleme:

Interactive Advertising Bureau'nun Türkiye temsilcisi IAB Türkiye tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri 13 Nisan tarihinde Four Seasons Otel'de düzenlenen törenle sahipleri ile buluştu.

''Benim Dünyam Dijital'' temalı MIXX Awards Türkiye'nin büyük ödülünün kazananı, Uluslararası Af Örgütü'nün TBWA\ İstanbul iş birliği ile gerçekleştirdiği ''Gay Turtle'' çalışması oldu. Proje ayrıca Kar Amacı Gütmeyen/Kamu Hizmetleri alanında Altın, Online Reklam Filmleri ve Viral kategorisinde ise Gümüş MIXX Ödülü'ne layık görüldü.
Yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye'ye 606'sı geçerli olmak üzere 629 başvuru yapıldı. Yapılan ön eleme ile finale kalan 168 çalışma Mixx Avrupa'da yarışma hakkı kazandı. Ece Sükan'ın renkli sunumu ile gerçekleşen Ödül Töreni'nde 27 kategoride 88 ödül verildi.

'MIXX, Dijitalin Hasat Mevsimidir'

Törenin açılış konuşmasını yapan IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mahmut Kurşun, 7 yıldır düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri'nin sektördeki yerini sağlamlaştırdığını belirterek şunları söyledi: "Bizler MIXX'i dijitalin hasat mevsimi olarak görüyoruz. Koca bir yılın tüm emeği MIXX'te toplanıyor, iyiler içinden daha iyi olanlar ödüllendiriliyor. Bunlar da gidip MIXX Avrupa'da, Amerika'da başarı kazanarak göğsümüzü gururla kabartıyor. Sektörümüz öyle güzel işler üretiyor ki, bu çalışmalar üç senedir IAB Amerika'nın yayınladığı Global Insight Raporu'na giriyor. Hatta öyle bir noktaya geldik ki, bizdeki tarih değişikliği nedeniyle bu sene MIXX Avrupa, sadece Türkiye'ye özel olarak başvuru süresini 6 Nisan'a kadar uzattı. Özetle MIXX sektörümüzün çıtasının nerede durduğunu gösteriyor.''

Dijital Reklam Sektörü Büyümeye Devam Edecek

Dijital reklamcılığın her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirten Kurşun, ''Dijital, televizyondan sonra Türkiye'nin ikinci büyük reklam mecrası. Özetle büyüyoruz ve bunu da sürdüreceğiz. İçinde bulunduğumuz ve bu gece ödüllerini dağıtacağımız dijital sektörde yapılan 1TL'lık reklam yatırımı, milli gelire 17 misli katkı sağlıyor. Yani dijital kendi gelişirken aynı zamanda makro gelişmeyi de destekliyor. Yani dijital demek memleket meselesi demek. Kazananlar ve yarışmaya başvuruda bulunanları kutluyorum. Bu sektör sizler sayesinde bugünlere geldi.'' diyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title