Haberler

Minik Öğrencilerden Atık Malzemelerle Defile

Adıyaman Latife Hanım Anaokulu öğrencileri, atık malzemelerle yaptıkları kıyafetleriyle düzenlenen defilede hünerlerini gösterdi.

Adıyaman Latife Hanım Anaokulu öğrencileri, atık malzemelerle yaptıkları kıyafetleriyle düzenlenen defilede hünerlerini gösterdi.

Adıyaman Latife Hanım Anaokulu öğrenci ve velileri, 'Eco Geri Dönüşüm Projesi' kapsamında geri dönüşüm malzemeleriyle yaptıkları ürünleri hem sergiledi. Minik çocuklar ile velilerinin yaptıkları ürünler sergide büyük ilgi gördü. Sergide ürünlerini sergileyen öğrenciler aynı zamanda atık malzemeyle yaptıkları kıyafetlerle de gösteri yaptı. 160 anaokulu öğrencisinin velileriyle yaptığı 160 proje sonrası dereceye giren ürünleri yapan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yapılan etkinlikle alakalı açıklamalarda bulunan Latife Hanım Anaokulu Müdürü Mine Yıldırmaz, "Bizim programımız geri dönüşümle ilgili. Velilerle beraber geri dönüşüm projesi hazırladık. Her sınıf farklı kategorilerde, oyuncak, ev, saksı gibi projeler hazırladı. Bu projelere puanlar vererek her sınıfımızın birincisini seçtik. Amacımız geri dönüşüme dikkat çekmek" dedi.

Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren öğrenci Velisi Eda Eren Bektaş, "Yani çok güzel geçti. Bizim için de çok değişik güzel bir deneyim oldu. Yani bende çok keyif aldım yaparken, çocuğum da oldukça çok mutlu oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Latife Hanım Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title