Haberler

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Her İşin Başı Eğitim (3)

'TÜRKİYE'NİN EĞİTİMDE 2023 HEDEFLERİ' TOPANTISINA KATILDIMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi'nde düzenlenen 'Türkiye'nin Eğitimde 2023 Hedefleri- Gaziantep Buluşmaları'na katıldı.

'TÜRKİYE'NİN EĞİTİMDE 2023 HEDEFLERİ' TOPANTISINA KATILDI

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi'nde düzenlenen ' Türkiye'nin Eğitimde 2023 Hedefleri- Gaziantep Buluşmaları'na katıldı. 16 Nisan'da oylanacak olan anayasa referandumu ve eğitimdeki gelişmeleri anlatan Bakan Yılmaz, milletin iradesine saygı duymayanların, Recep Tayyip Erdoğan'a 'Bu millet neden senin yanında' diye soru sorduklarını ve Erdoğan'a kızdıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Millete kızamayanlar Tayyip Erdoğan'a 'Bu millet niye senin yanında duruyor' diyorlar. Biz de diyoruz ki; bu millet kimin yanında duracağını bilir. 15 Temmuz'da bu millet kimin yanında duracağını gördü, bildi. Bakın böyle çarşaf gibi denizlerde gemisini götürene usta kaptan denmez. İyi kaptan, fırtınalı havalarda gemisini limana ulaştırana denir. 15 Temmuz'da fırtınalı havada Türkiye gemisini Recep Tayyip Erdoğan limana ulaştırdı. Zifiri karanlık bir geceden, aydınlık bir gündüze çıkardı. Türkiye'yi kardeş kavgasından ve iç savaştan kurtardı. 'Halkın gözü terazidir' diye Azeri kardeşlerimizin bir sözü var. Onun için millet bakar, ne, nasıl yapıldı diye. Eğer milletin yanılacağını kabul ederseniz, siz demokrasinin 'D'sini bile anlamamışsınızdır. Biz milli iradeyi üstün tutarsak bu aziz millet de Anadolu kıtası üzerindeki dava taşını 16 Nisan'da gediğine koyarsa, ondan sonra biz Türkiye'nin hayali olan çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarız eğitimde. Yine Türkiye'nin hayali olan 2 trilyon dolarlık milli geliri sağlarız. Kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkarırız. Zümrüd-ü Anka'nı iyi seç ki, Kaf Dağı sana yakın olsun."

Bakan Yılmaz, toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikayı ziyaret edip işçilerle bir araya geldi, daha sonra kent merkezinde esnafı gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Türkiye Politika Güncel Haberler

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title