Haberler

Millet Bu Protestoya Koştu

BBP'liler Benzin Zammını Protesto Etmek İçin Bedava Benzin Dağıttılar.

İstanbul bugün alışılmadık bir akaryakıt zammı protestosuna şahit oldu. BBP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği eylemde bardakla bedava akaryakıt dağıtıldı.

BBP İstanbul İl Başkanlığı bugün Kasımpaşa Piyalepaşa Bulvarı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonu önünde bedava akaryakıt dağıttı. Bulvarın üzerinde ellerinde pankartlarla araç sürücülerini bedava yakıt dağıtılacak istasyona çağırdı. Bedava yakıt vaadiyle istasyonda uzun kuyruklar oluşturan sürücüler sıra kendilerine geldiğinde ise oldukça şaşırdılar. Çünkü partililer ellerinde sembolik olarak bardaklara doldurulmuş yakıtlarla onları bekliyordu. Sürücüler açtıkları benzin depolarına bardaklarla dağıtılan yakıtlar konulurken akaryakıt zamlarına da tepki gösterdiler. Bir araç sürücüsü, "Sağolsun arkadaşlar sembolik olarak yakıt dağıtıyorlar ama dünyanın en pahalı yakıtını kullanan ülke olarak bunu yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum " dedi. Bir sürücü ise "Türkiye'de benzin artık altın kadar değerli oldu. Bu benzinin fiyatı aşağı inmeli" şeklinde tepkisini dile getirdiler. BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan ise yaptığı açıklamada, "Akaryakıt fiyatları vergilerden dolayı bu kadar yüksektir. Bu durumu protesto ediyoruz. Devlet eli ile soyguna ve vatandaşın kazıklanmasına karşı çıkıyoruz. Eğer halkımız bizi iktidara getirirse biz de benzin fiyatlarını AB normallerine çekeceğimiz. Müjdesini şimdiden vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title