Haberler

MHP'den Fetih Yürüyüşü

Antalya'da MHP il teşkilatı, İstanbul'un fethinin 562'nci yıldönümü dolayısıyla 'Fetih Ruhuyla Diriliş Şöleni' gerçekleştirdi.

Antalya'da MHP il teşkilatı, İstanbul'un fethinin 562'nci yıldönümü dolayısıyla 'Fetih Ruhuyla Diriliş Şöleni' gerçekleştirdi. Şölen, MHP milletvekili adayları ve partililerin mehteran eşliğinde yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüşüyle başladı.

İstanbul'un fethinin 562'nci yıldönümü, Antalya'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'Fetih Ruhuyla Diriliş Şöleni'nde kutlandı. Şölen, aralarında MHP milletvekili Mehmet Günal ve adaylar Ahmet Selim Yurdakul, Mehmet Günal, Tarkan Akıllı, Neşe Gül'ün de katıldığı yürüyüşle başladı. Taşıt trafiğine kapalı Kazım Özalp Caddesi'nde mehteran eşliğinde başlayan yürüyüş güzergahında Ak Parti örgütlerinin seçim ofisleri ve stantları etrafında sivil polisler güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe turistler de ilgi gösterirken mehteran takımının üyeleri her durdukları noktada turistlerden gelen fotoğraf talebini geri çevirmedi. Kazım Özalp Caddesi'nden başlayan yürüyüş için kentin ana caddeleri Cumhuriyet ve Konyaaltı caddeleri kapatıldı. Yürüyüş, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda sona ererken, şölen burada Mutafa Yıldızdoğan konseriyle devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Günal İstanbul Antalya Şölen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title