Haberler

MESKİ, personele abone ve mevzuat eğitimi verdi

Güncelleme:

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı tarafından çalışanlara "Abone İş ve İşlemlerinde Mevzuat Bilgisi ve Uygulama Esasları" eğitimleri verildi.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı tarafından çalışanlara "Abone İş ve İşlemlerinde Mevzuat Bilgisi ve Uygulama Esasları" eğitimleri verildi.

MESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, çalışanların mevzuat konusunda bilgili olmaları, iş ve işlemlerinin hangi kanun ve yönetmeliğe göre yapıldığını bilmeleri ve abone memnuniyetini maksimum düzeye çıkarmaları amacıyla eğitimler düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Danışmanı Ertan Liman, eğitimler öncesinde yaptığı konuşmada, "2020 yılını, daha sağlam bir değişimin başlangıcı olarak görüyoruz. Yapacağımız eğitimlere uyum sağlamaya ve katkıda bulunmaya çalışan personelimizle birlikte daha kaliteli bir çalışma düzeni sağlayacağız. Bu eğitimlerle hem çalışanlarımızın hem de abonelerimizin memnun olacağı bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Ayrıca çalışanlarımıza davranışsal eğitimler vererek, abonelerimizle daha rahat iletişim kurmalarını sağlayacağız ve böylece hizmet kalitemizi de arttıracağız. Çalışanlarımızın daha iyi ve verimli olabilmeleri için eğitimlerimize düzenli periyotlarla devam edeceğiz" dedi.

MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın da "Önümüzdeki 5 yıllık stratejik planı oluştururken hem vatandaşlarla hem çalışanlarla birlikte çağı yakalamamız gerekir. Abone hizmet işlemleriyle ilgili ciddi yatırımlar oluşturduk. İlçelerdeki abone sorunlarını çözebilmek adına 'İlçeler Abone Şube Müdürlüğü' kurduk. Çalışanlarımıza vereceğimiz eğitimlerle birlikte ilçelerde hizmet standardizasyonu oluşturacağız. Çalışanlarımızın daha verimli ve üretken olması adına eğitimlerimizi sıklaştıracağız" diye konuştu.

"Vatandaşımıza daha hızlı hizmet sunmayı hedefliyoruz"

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç ise eğitimlere Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Silifke, Mut, Erdemli ve merkez ilçelerden toplam 102 çalışanın katıldığını söyledi. Alkaç, "Tarsus ve Çamlıyayla'da çalışan personelimiz de devam edecek eğitimlerimize katılım sağlayacaklar. MESKİ genelinde çalışan abone operatörleri, kaçak saha çalışanları, okuma sorumluları, ALO 185 personeli, açma-kesme operatörleri ile basın yayın ve halkla ilişkiler personelimizin katılımıyla verilen eğitimler sayesinde abonelik ve mevzuatta oluşabilecek sıkıntıları kısa sürede gidererek, vatandaşlarımıza daha hızlı bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşların problemlerine kısa sürede çözüm üretmekte giderek uzmanlaşan ve eğitimlerle kendini geliştiren kadromuzla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eğitimlerde, Abone İşleri Daire Başkanı Fatih Murat Aydınlı'nın yanı sıra Genel Müdürlük Danışmanı Tahsin Biçer, İlçeler Abone Şube Müdürü Halil İbrahim Saygın, Yüksek Tüketim Şube Müdürü Erdinç Çetin, Tahakkuk Şube Müdürü Serkan Fidancı ve Kaçak Kontrol Şube Müdürü Mehmet Ali Çağlar tarafından abonelik ve mevzuat hakkında bilgiler verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin CEO Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title