Haberler

Mersin'de "Ölüm Virajında" Kaza: 1 Ölü, 24 Yaralı

Güncelleme:

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan kamyonet "Ölüm virajı" diye anılan virajda şarampole yuvarlandı. 1 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

Mersin'demerkez Toroslar İlçesi Aslanköy yolunda saat 15.30 sıralarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet "Ölüm virajı" diye anılan virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

"ÖLÜM VİRAJI" YİNE CAN ALDI

Merkez Toroslar İlçesi Aslanköy yolunda saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada tarım işçilerini taşıyan İbrahim Baykara yönetimindeki 33 RP 313 plakalı kamyonet, keskin virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Daha önce meydana gelen kazalardan dolayı 'Ölüm virajı' diye anılan virajdaki kazada, Selma İçöz hayatını kaybetti, aralarında araç sürücüsünün de bulunduğu 24 kişi yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Şeftali toplamak için bölgeye giden ve kazada yaralanan işçilerden 12'si Mersin Devlet, 4'ü Toros Devlet, diğerleri ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. İşçilerin, iş bitimi evlerine gitmek üzere ise şeftali kasaları ile birlikte aynı kamyonete bindirildikleri öğrenildi.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kaza sonrası Akdeniz Belediye Başkanı BDP'li Fazıl Türk de hastaneye gelerek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı. Doktorlarla görüşen Başkan Türk, 2 işçinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fazıl Türk Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

tatar:

AKIL BEYİN YOKMU BUNLARDA Kİ ÖLÜM VİRAJI OLARAK ADLANDIRILMIŞ BİR YERDE HIZ KESMEZLER, ARACI KULLANAN LAR YANLARINDA ÜÇ BEŞ GENÇ KIZ GÖRDÜKLERİ ZAMAN HAVA ATACAĞIM DİYE NE YAPTIKLARINI BİLMİYORLAR, AL ATTIN HAVAYI MANYAK HERİF.

14
9
yanıtYanıtla
ZıLamSın:

herKes Kendı ßiLdiqi gibi Konusuyor Çok sey bılıyorsanız gıdın ıfade verin KaŞarLar

0
3
yanıtYanıtla
dilan selcukmobilWeb@haberler.com:

allah soforun bin turlu belasini versin bizi bu hale katiya hakimiz haramdirona onun yuzunden ben o kazada biricik halami kaybetim bide bu haberi yayinliyan bir olu demis,aslinda,4 olu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title