Haberler

Menderes 11 Ayın Sultanı İçin Hazır

Güncelleme:

11 ayın sultanı Ramazan'da Menderes Belediyesi'nde bir ilk yaşanacak.

İlk kez belediye tarafından gerçekleştirilecek iftar organizasyonunda bin kişiye iftar verilecek. Ay boyunca sürecek etkinliğin yanı sıra Çay Sohbetleri'de düzenlenecek.

Menderes Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. 19 Mayıs Stadı yanında yer alan Milenyum Park'ta her gün bin kişiye iftar verilecek. Ayrıca farklı bölgelerde de iftar sofraları kurulacak.

Herkes davetli

Ramazan ayı için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"11 ayın sultanı Ramazan için belediye olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan Ayı geleneklerini ilçemizde, en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Bugüne kadar belediye tarafından yapılmayanı yapıyor, 1 ay boyunca her gün bin kişiyi düzenleyeceğimiz iftar sofralarında bir araya getiriyoruz. Birlik beraberliğimizi pekiştireceğimiz etkinliğimize bütün halkımız davetlidir"dedi.

Çay bizden sohbet sizden

İftar sofralarının yanı sıra vatandaşlara farklı ikramlarda da bulunulacağını kaydeden başkan Soylu,"Kuracağımız iftar sofralarında yemeğin yanı sıra Osmanlı macunu, şerbet ve pamuk şeker ikramı da yapacağız. Ayrıca"Çay bizden, sohbet sizden"etkinliği düzenliyoruz. Afiyetle yenen yemeğin ardından hoş sohbet için Menderes Belediyesi Gençlik Parkı'nda vatandaşlarımıza çay ikramında bulunacağız"diye konuştu.

Camiler hazır

Ramazan ayı öncesi ibadethane temizliklerinin sona erdiğinide hatırlatan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve hijyenik ortamda yapması için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyemizde kurduğumuz İbadethane Temizlik Ekibimiz çalışmalarını tamamladı. Gece gündüz demeden ilçemizdeki bütün camiler temizlenerek hazır hale getirildi. Yapılan çalışmalar sadece Ramazan Ayı için geçerli olmayacak, bundan sonra periyodik zamanlarda temizlik çalışmalarımız camilerimizde gerçekleştirilecek" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

11 Ayın Sultanı Bülent Soylu 19 Mayıs Menderes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title