Haberler

Memur Sen'den 'Büyük Türkiye' Açıklaması

Memur Sen Balıkesir Temsilcisi Mustafa Erol, büyük ve güçlü Türkiye ideali için yeniden kucaklaşma günü olduğunu söyledi.

Memur Sen Balıkesir Temsilcisi Mustafa Erol, büyük ve güçlü Türkiye ideali için yeniden kucaklaşma günü olduğunu söyledi.

Memur Sen Balıkesir İl Temsilcisi Mustafa Erol, yolsuzluk iddialarını şaşkınlıkla izlediklerini söyleyerek, "Bugün gelinen nokta itibarı ile büyük ve lider Türkiye idealini gerçekleştirmeye dönük icraatlarla bağdaşmayan yolsuzluk iddiaları toplum tarafından şaşkınlıkla izlenmektedir. Hükümetten beklentimiz '3 Y ile Mücadele' sloganı ile startını verdiğini büyük Türkiye yolculuğu adına, mevkilerine bakmaksızın yolsuzluk iddialarına karışanların üzerine gitmesi ve kamuoyunu tatmin edecek bütün adımları içtenlikle atarak adaletin yerini bulmasını sağlamasıdır. Son günlerde yaşananlar İslami hizmetleri ve prestijli faaliyetleri ile milletin takdirini kazanan cemaatin, devletin gücünü ve imkanlarını diğer toplumsal kesimleri yok sayacak ve onları hak kaybına uğratacak biçimde kullanma teşebbüslerinin ve en azından buna dair kaygıların sebebi olarak algılanması sonucunu da doğurmuştur. Böylesi bir durum, hep birlikte büyük bedeller ödeyerek var ettiğimiz toplumsal barışı hem de bir asır sonra yeniden tesis ettiğimiz milli iradeyi tehdit edecektir" dedi.

Büyük ve güçlü bir Türkiye için günün kucaklaşma günü olduğunu söyleyen Mustafa Erol, var olan kavganın ülkeyi kutuplara ve kamplara bölmek için hazırlandığını söyledi. Erol, "Memur Sen ailesi olarak bu yolda bütün gücümüzle mücadele edeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz. Tarih boyunca feraseti ile hakkın ve hakikatın yanında yer almış olan milletimizin, kendisini ve ülkesini hedef alan küresel operasyonu bozguna uğratarak üzerine düşen görevi yine yerine getireceğine inanıyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Erol Balıkesir Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title