Haberler

Manisa'da çıkan orman yangınında evler ve damlar yandı

Güncelleme:

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde çıkan orman yangınında Sarısığırlı Mahallesi'nde 14 ev ve 3 dam yandı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, yangının etkili olduğu Sarısığırlı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Karadeniz burada yaptığı açıklamada, Sarısığırlı Mahallesi'nde 14 ev ve 3 dam yandı, bir ev de kısmen yandı. Herhangi bir can kaybımız yok. Bir evin önünde bağlı olan köpek yaşamını yitirdi. Biri, yangının etkisini gösterdiği Sarısığırlı Mahallesi olmak üzere Çaltepe, Gökbel, Sarıçam Mahalleri tedbiren boşaltıldı. İki yönlü ilerleyen yangının Çaltepe ve Gökbel mahallelerindeki yangınlar kontrol altına alındı. Sarıçam Mahallesindeki yangına ise 4 gece görüşlü helikopter müdahale ediyor. dedi.

YANGIN DUMANLARI RÜZGARLA İZMİR'E TAŞINDI

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangından yükselen dumanın İzmir yönünde ilerlediği, bunun da kentte yaşam kalitesini düşüreceği belirtildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saruhanlı Manisa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title