Haberler

Maltepe'de Tekel Bayi Önünde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Güncelleme:

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde bir tekel bayi önünde meydana gelen olayda, şüpheli tarafından açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Tekel bayiye kurşun yağdırdı: 3 yaralı

Maltepe'de alacak verecek tartışmasında kan aktı

İSTANBUL - Maltepe'de bir tekel bayi önüne gelen şüpheli, 6 el ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, alacak verecek tartışması yaşadığı şahsın bulunduğu tekel bayi önüne geldi ve peş peşe ateş açtı. Açılan 6 el ateşte Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. kurşunların hedefi oldu. Bacaklarından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Tekel 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title