Haberler

Little Caesars'tan İnanılmaz Fuar Fırsatları

Güncelleme:

Little Caesars, Türkiye'deki 15'nci yıl coşkusunu ve heyecanını taşıdığı Bayim Olur musun?

2012 fuarına özel inanılmaz fırsatlar yaratıyor. Little Caesars, franchise adaylarına, fuara özel sunduğu fırsatlar kapsamında; franchise giriş bedellerinde %70'e varan alternatifli indirimler yaparken, net ciro üzerinden aylık %6 oranındaki reklam katkı payını ise 1 yıl boyunca almıyor. Ayrıca franchise adaylarına 18 aylık bir dönem sonunda 'geri alma garantisi' vererek sektörde bir ilke de imza atan Little Caesars, hazırdaki bir restoranı almak isteyenlere ise 1 yıla varan ödeme ve taksitlendirme kolaylıkları sunuyor.

Little Caesars atağa kalktı

1959 yılında ABD'de kurulan ve bugün 5 kıtada, 23 ülkede 5000'i aşkın restoranı ile eşsiz pizza lezzetini tüm dünya ile buluşturan Little Caesars, Türkiye'de de fark yaratmaya devam ediyor. Çelebi Holding güvencesi altında 1997 yılından bu yana Türkiye'de faaliyette bulunan Little Caesars, 2010 yılından itibaren atağa kalkarak, bugüne kadar %100'ün üzerinde bir büyüme ile restoran sayısını 83'e çıkardı. Bu büyümeye paralel olarak pizza satışlarında bir önceki yıla göre Ağustos ayında %110 oranındaki artış sağladı. Satış grafiğindeki artış hızla yükselen Little Caesars, pizza pazarının en büyük oyuncularından biri olarak 5 yıllık stratejisi doğrultusunda önemli adımlar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda reklam ve tanıtıma yaptığı yatırımlarla pazar payını yükseltmeye devam eden Little Caesars, Türkiye pizza pazarının da büyümesine katkı sağlıyor.

Fuara özel kampanya

Getirdiği yenilikler ve eşsiz lezzetleri ile pizza yeme alışkanlıklarını değiştiren Little Caesars, Türkiye'deki büyüme hedeflerine paralel olarak 13–16 Eylül tarihlerinde düzenlenen Bayim Olur musun? 2012 fuarı için sunduğu çok özel fırsatlarla da franchise adaylarının gözdesi oldu. Bugün Türkiye'de 5 ilde 83 restoranında zengin menüsü ve eşsiz lezzetleri ile pizza severlerin tercihi olan Little Caesars, Bayim Olur musun? 2012 fuarında girişimcilere sunduğu çok özel kampanya, birbirinden cazip çeşitlilikler içeriyor.

%70'e varan indirimler, cazip fırsatlar

Little Caesars franchise'ı olmak için gerekli standart ilk yatırım; makina, inşaat dekorasyon bedeli, yazılım, donanım, eğitimler, kanuni İşlemler vs. gibi tüm detayları kapsayan ortalama 180.000 – 200.000 USD + KDV'yi içeren yatırım maliyeti ve 40.000 USD + KDV'den oluşan franchise giriş bedelini içeriyor. Franchise devamınca ise aylık net ciro üzerinden; %6 oranında 'royalty' ve yine %6 oranında 'reklam katkı payı' ödeniyor. Little Caesars 15'nci yıl onuruna Bayim Olur musun? 2012 fuarında başlattığı kampanya ile; 40.000 USD + KDV olan franchise giriş bedellerini İstanbul, Ankara ve İzmir için 32.000 USD + KDV'ye, diğer iller için ise 15.000 USD + KDV'ye düşürdü. Little Caesars fuar kampanyası çerçevesinde ayrıca 1 yıl süre ile %6'lık reklam katkı payı da franchise adaylarından alınmıyor.

Little Caesars'ın cazip kampanyası bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sektörde bir ilke imza atan Little Caesars, kampanya kapsamında franchise adaylarına, 18 ay sonunda geri alma garantisi de veriyor. Ayrıca Little Caesars franchise sisteminde yer alan hazır restoranlardan birini tercih edenlere, bir yıla varan ödeme ve taksitlendirme imkanı da sunuluyor.

"Şimdi yatırım zamanı, büyüme trendimiz kesintisiz devam edecek"

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Little Caesars Genel Müdürü Hüseyin Genç ; "Little Caesars, 53 yıllık köklü geçmişi, getirdiği yenilikler ve eşsiz lezzeti ile dünya pizza pazarının en güçlü markalarından biri. Türkiye'de ise yarım asrı aşmış Çelebi Holding güvencesi ve Çelebi Hizmet Gıda A.Ş. bünyesi altında 15 yıldır büyümemizi sürdürüyoruz. Master franchise hakkını ABD dışında elinde bulunduran ilk ve tek ülke olarak, 2012 yılında % 80 büyüme gösterdik ve büyüme trendimiz kesintisiz yükselmeye devam etmektedir. Ağustos ayında satışlarımızda bir önceki yıla göre % 110 büyüme gerçekleştirdik. Özellikle içinde bulunduğumuz büyüme odaklı bu dönemi, 'Little Caesars için yatırım yapılacak dönem' olarak görüyoruz. Zira son 2 yılda reklam ve tanıtıma ayırdığımız önemli bütçelerin de katkısı ve tartışmasız lezzetimiz ile inanılmaz bir atak yaparak, hem restoran sayımızı arttırdık, hem de restoranlar bazında önemli ciro artışları kaydettik. Bu hızımızı artırarak, 2013'e de taşıyacağız" dedi.

Sektörde bir ilk: "Little Caesars geri alma garantisi"

Hüseyin Genç"Sektörde bir ilk olarak başlattığımız geri alma garantisi altında yatan anafikir; şirketimizin gelişimine olan güvenimizdir. Franchise'lerimizin mevcut memnuniyeti doğrultusunda verdiğimiz bu güvence ile; adaylarımızın gelecekte geri vermeyi değil, yeni restoranlar açmayı hedeflemelerini istiyoruz. Diğer yandan da sistemimize özenle seçerek kabul edeceğimiz franchise adaylarının, bu işe gerçekten gönül vermiş olmalarını ve işlerinin başında duracak, işine sahip çıkacak girişimciler olmalarını arzu ediyoruz" dedi.

"Önümüzdeki 5 yılda 1 milyar dolara ulaşacak pazardan pay alın"

Bugün Türkiye pizza pazarı hacminin yaklaşık 500 milyon USD civarında olduğunu belirten Hüseyin Genç, "Bugüne kadar gerçekleşen gelişme dinamikleriyle Türkiye pizza pazarı hacminin, önümüzdeki beş yılda yaklaşık %100'lük bir büyüme ile yaklaşık 1 milyar USD'ye ulaşması beklenmektedir. Little Caesars ekibi ve franchise'leri olarak bizler, 2013 yılında hem pazarın daha gelişmesini, hem de şirketimizin çok daha hızlı büyümesini bekliyor ve planlarımızı buna göre yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Franchise adaylarına çağrıda bulunan Hüseyin Genç, "Bugün franchise hakkı sahiplerimizin %90'lık bir kısmı, deneyimlerini 'mükemmel' yada 'oldukça iyi' şeklinde yorumluyor. Biz ise beklentilerin de üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Ve sizi de büyüme trendimizin içinde olmaya, Little Caesars'ın kazançlı franchise sisteminden payınızı almaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. Genç, franchise sistemlerinin 'Aile işletmeleri' modeline çok uygun olduğunu da dikkat çekti.

Little Caesars'ın cazip franchise sistemleri

Little Caesars'ın cazip franchise sistemlerinde franchise adayları, isterlerse hazır bir restoranı tercih edebiliyor, isterlerse de yeni bir lokasyonda; araştırmasından eğitimine, tasarım ve donanımından işletmesine kadar 'anahtar teslim' Little Caesars restoranlarına sahip olabiliyorlar. Little Caesars'ın franchise sistemi, 'aile işletmeleri' için de çok uygun bir model. Little Caesars'da birden fazla restorana sahip olmak isteyen franchise'lere de fraklı ve özel fırsatlar sunuluyor. Franchise adaylarına sunduğu özel bir eğitim ile işi öğreten Little Caesars, restoranı aldıktan sonra da Eğitim, Operasyon, Pazarlama, Satın alma, İK ve İş Geliştirme gibi departmanlarıyla verdiği desteği kesintisiz sürdürüyor.

Tüm Türkiye'ye yayılacak

Little Caesars Türkiye, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki 83 restoranında, 1.200 çalışanı ile hizmet veriyor. Başta Konya, Bolu, Çorlu, Denizli, Edirne, Eskişehir, İzmit, Kayseri, Konya, Lüleburgaz, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Yalova olmak üzere tüm Türkiye'de büyümeyi hedefleyen Little Caesars, 2012 yılında 100 restorana ulaşmayı planlıyor. Little Caesars, girişimcilere sunduğu cazip franchise imkanları ile orta vadede; 2013 yılında restoran sayısını 130'un üzerine taşımayı, 2015 yılında ise 250 şubeye ulaşarak, optimum bir büyüme ile Türkiye'nin birçok şehrinde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Lezzeti ve yenilikleriyle fark yaratıyor

Zengin menüsü ve eşsiz lezzetleri ile pizzaseverlerin tercihi olan Little Caesars, 'bir alana, bir bedava', 'Nefis Kenar' gibi yenilikleriyle de alanında öncülük yapıyor. Little Caesars Türkiye de; özgün lezzetlerinin yanı sıra kepekli ve sebzeli pizza çeşitleri, Joker Pizza gibi yenilikleriyle, dünya pizza pazarında fark yaratıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Little Caesars Hüseyin Genç Türkiye Çelebi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title