Haberler

4 Yıl Tecavüze Uğrayan Liseli Kızı, Otogardaki Çığlığı Kurtardı

Güncelleme:

Bodrum'da lise öğrencisi S.T.Ç.'yi kolayla uyuttuktan sonra ilişkiye giren, görüntü ve fotoğrafla şantaj yapan 22 yaşındaki E.A., genç kızı Kars'a kaçırırken yakalandı.

Bodrum'da lise öğrencisi 15 yaşındaki S.T.Ç. ile kolayla uyuttuktan sonra ilişkiye giren, görüntü ve fotoğrafını çekip şantajla birlikte olmayı sürdüren 22 yaşındaki E.A., genç kızı Kars'a kaçırırken yakalandı. Otobüs terminalinde yardım çığlığı atan S.T.Ç. kurtarılıp devlet korumasına alınırken, gözaltına alınan E.A. adliyeye sevk edildi.

4 YIL ŞANTAJ YAPIP BİRLİKTE OLDU

Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi S.T.Ç., iddiaya göre, bir arkadaşının aracılığıyla tanıştığı inşaat işçisi E.A.'nın 4 yıl önce tecavüzüne uğradı. S.T.Ç.'yi, fotoğraf ve görüntülerini çekip bunları sosyal medyada yaymakla tehdit ederek korkutan ve 4 yıl boyunca tecavüze devam ettiği öne sürülen E.A., kızı zorla memleketi Kars'a götürmek istedi.


"KAÇIRILIYORUM" ÇIĞLIĞI

Şehirlerarası otobüs terminaline gittiklerinde artık yaşadıklarına dayanamayan S.T.Ç.'nin, otobüs firmasının yanındaki polis noktasına girip yardım çığlığı atıp, "Kaçırılıyorum" diye bağırması üzerine E.A. yakalandı. S.T.Ç. ve E.A., Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


"KOLAYLA UYUTUP TECAVÜZ ETTİ, ÇIPLAK GÖRÜNTÜYLE ŞANTAJ YAPTI"

İfadesine başvurulan S.T.Ç.'nin, "Babam hapiste, annem yeteri kadar ilgilenemiyordu. Arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştığım E.A. içeceğimin içine uyku ilacı koymuş, uyandığımda tecavüz ettiğini anladım. Sonra 'Birlikte olur evleniriz' diye beni kandırdı. Defalarca birlikte oldu. Son zamanlarda şiddet uygulamaya başlamıştı, hayatım kabusa döndü. İntihar etmeyi bile aklımdan geçirdim. Ancak okuyup anneme bakmak istiyordum, yapamazdım. E.A. ayrılmak istediğimde ise beni tehdit etti. 'Çıplak görüntülerini yayınlayıp, seni herkese rezil ederim' dedi. Çareyi polise sığınmakta buldum" diye konuştuğu öğrenildi.


"KENDİ İSTEĞİYLE BİRLİKTE OLDU"

E.A.'nın ise ifadesinde "Ben kimseyi zorlamadım o kendi isteği ile benimle birlikte oldu" dediği öğrenildi.

Öte yandan E.A.'nın cep telefonunda S.T.Ç.'nin fotoğraf ve videolarının bulunduğu belirtildi. E.A. polisteki ifadesinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. S.T.Ç. ise devlet korumasına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Kars 3. Sayfa Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (78)

ASLANTÜRK:

TİPİK KÜRT ! HAYATINIZIN HER EVRESİNDE UZAK DURUN. . . .

57
6
yanıtYanıtla
...:

Sende tipik bir devşirmesin.

yanıt4
yanıt5
AK PARTİNİN YETİŞTİRDİĞİ GENÇLİK:

BUNLAR AK PARTİ DÖNEMİNDE YETİŞEN MÜSLÜMAN GENÇLİK

26
15
yanıtYanıtla
yeni Türkiye:

Yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye, yeni Türkiye,

yanıt10
yanıt4
yokkk:

bodrumda ak parti var mı ??

yanıt3
yanıt3
SULTAN ALPARSLAN:

BRAVO MİLLİ KİMLİKTEN UZAKLAŞTIRILIP AKKOYUNLULAŞTIRMA DEVRİ MİLLİ KİMLİKTEN UZAKLAŞTIRILAN GENÇLİK HER BOYAYA GİRER

yanıt0
yanıt0
EDA:

IYYY KROYA BAK

37
2
yanıtYanıtla
hamido:

kroya bak bunu boğazlayıp denize atacaksın.

36
1
yanıtYanıtla
HUYSUZ İHTİYAR:

e kızım 4 yıldır nerdeydün belkide çocuk evlenecek diye herşeyi yaptılar, sonrada çocuk Karsta yaşayalım dediyse kız kabul etmedi gitmemek içinde direndi. A çocuğum o kız bodrumda yaşıyor senin Karstaki bodrum katında yaşarmı. a be dingil olum

21
12
yanıtYanıtla
jandarma:

tipe bakın kızlar Allah muhafaza bu tiplerin yanından bile geçmeyin

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title