Haberler

Libya'daki Bombalı Saldırı

Trablus'taki otele düzenlenen saldırıda rehin alındığı iddia edilen 12 kişinin bir süre mahsur kaldıktan sonra kurtarıldığı belirtildi.

Libya'nın başkenti Trablus'taki otele düzenlenen saldırıda rehin alındığı iddia edilen 12 kişinin, bir süre mahsur kaldıktan sonra kurtarıldığı bildirildi.

Otel yetkilileri, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından otele giren silahlı grubun, 21. kata çıkıp, odalara baskın yaptığı sırada, burada bulunan 12 kişinin 26. kata kaçtığını, orada bir süre mahsur kaldıktan sonra güvenlik güçleri tarafından kurtarıldığını belirtti. Oteldeki müşterilerin ve görevlilerin çıkarıldığını aktaran yetkililer, binanın boşaltıldığını ifade etti.

Öte yandan Libya ordusuna bağlı Ortak Güvenlik Birimi Sözcüsü Asam en-Nuas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, silahlı kişilerden birinin gözaltına alındığını, diğerlerinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başkent Trablus'taki Corinthia Hotel'e bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, IŞİD'in üstlendiği saldırının ardından silahlı bir grup zorla otele girmişti. - Trablus

Kaynak: AA / Güncel

Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title